12
7
4
3
3

Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin ne kadar revaçta olduğuna dair haberleri sıklıkla paylaşıyoruz. Günümüzde kripto para birimlerine yatırım yapmak hem bir gelir kapısı hem de geleceğin yatırım biçimi haline geldi. Biz de kripto para birimlerine yatırım yapmak isteyen takipçilerimizin, kendilerine ait kripto paraları saklayabileceği offline bir cüzdan olan "Ledger Nano S" BitCoin cüzdanını size tanıtmak istedik. 

Bilgisayarınızın bozulması, hacklenmesi, borsaların hacklenmesi, online wallet’ların ana serverlarının hacklenmesi gibi sebeplerden dolayı, bitcoin ve diğer digital para birimlerinizi korumanın en güvenli yolunun offline ve internetten tamamen bağımsız çalışan cüzdanların olduğu bilinen bir gerçek. Kişisel banka kasanız olabilecek bu cüzdanlar içerisinde dünyada da epeyce tercih edilen Ledger Nano S'i bu yüzden bir çok açıdan inceleyelim istedik. 

Özellikle kripto para birimleriyle ilgili bir çok kişinin aklındaki soruları yanıtlamaya çalıştığımız bu bölümü ise bizim de arkadaşlarımız olan "Coinolog" adlı kuruluş ile birlikte hazırladık. Kendilerinin Twitter adreslerine buradaki bağlantıdan ulaşabilir ve kripto para birimleriyle ilgili aklınıza takılan bir çok sorunun cevabını kendilerinde bulabilirsiniz. Peki incelememizi nasıl buldunuz? Lütfen düşüncelerinizi yorumlarınızla paylaşmayı unutmayın :)

12
7
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
12
7
4
3
3