2014'te Askıya Alınan Zombi Temalı Aksiyon Oyunu Dead Island 2, Geri Dönüyor!

35
5
3
2
1
Deep Silver'dan gelen açıklamaya göre: 2014 yılında yapımcılar ve geliştiriciler arasında çıkan bir anlaşmazlık sonucu askıya alınan Dead Island 2, geliştirilmeye devam ediyor.

2014 yılında merakla beklenen, hatta Gamescom kapsamında oyun içi görüntüleri dahi yayınlanan Dead Island 2, oyunun sahibi olan Deep Silver ve geliştiricisi YAGER ekibi arasında çıkan anlaşmazlık sonucu askıya alınmıştı.

Unreal Engine 4 grafik motoru ile geliştirilen oyunun akıbeti o dönem tamamen bir bilinmeze dönüşmüştü. 2014 yılından bu yana hakkında hiç bir habere ulaşılamayan oyun, zorla da olsa nihayet ilk geri dönüş sinyalini verdi.

Bir Twitter kullanıcısının “Dead Island 2’ye ne oldu?” sorusuna kayıtsız kalmayan Deep Silver cephesi, “Oyun şu an için geliştirme aşamasında, oyun istediğimiz şekle bürünene kadar siz oyunculara bir şey göstermek istemiyoruz ancak oyun yolda. Dead Island 2 kesinlikle çıkacak.” açıklamasında bulundu.

Aradan geçen 5 yılın ardından oyun, Dead Island severlerin ilgisini tekrar çekebilecek mi bilinmese de yarım kalmış bir hikayenin tamamlanacak olması, tüm oyunseverler için iyi bir haber.

Kaynak : https://www.engadget.com/2018/07/07/dead-island-2-still-in-development/
35
5
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
35
5
3
2
1