11
4
2
1
1
2016 yılı özellikle e-spor dünyasının büyümesi açısından oyun sektörü adına önemli bir yıl oldu. Bazı yeni e-spor odaklı oyunlar piyasaya çıktı, peki oyuncular 2016'da en fazla hangi e-spor oyunlarını sevdi? 2016'nın en iyi e-spor oyunlarını bu yazımızda listeledik.
League of Legends
League of Legends

Dünya genelinde en büyük turnuvaları düzenleyen ve ülkemizde de önemli bir oyuncu kitlesine sahip olan MOBA türündeki ücretsiz oyun League of Legends, listenin ilk sırasında yer alıyor.

Overwatch
Overwatch

Diğer oyunlara kıyasla daha az oynanan ancak yine de turnuvalarıyla sürekli gündeme gelen FPS türündeki Overwatch, üst seviye oyunlarla aynı fiyattan satışa sunuluyor. Grafik açısından animasyon filmlerini andıran oyun özellikle kaliteli grafikleriyle ön planda.

Dota 2
Dota 2

League of Legends'in ezeli rakibi olan Dota 2, listenin en çok oynanan e-spor oyunlarından biri olma özelliğini taşıyor. Tıpkı LoL gibi MOBA türünde olan oyun birçok kişinin gözünde LoL'den daha kaliteli olsa da hala genel kitlenin bir numaralı tercihi olmayı başaramadı. Ancak elbette iddialı ve dünya genelinde önemli turnuvalara sahip olan bir oyun.

Hearthstone
Hearthstone

Basit bir kart oyunu gibi görünse de önemli stratejilerin üstünlük kazandığı Hearthstone, dünya genelinde en fazla oynanan e-spor oyunlarından birisiyken kendi kategorisinin de lideri.

Counter Strike Global Offensive
Counter Strike Global Offensive

Türk oyuncular Counter Strike: Global Offensive'i çok iyi bilir. Geçtiğimiz yıl Türkiye milli takımımızın dünya şampiyonu olduğu oyun FPS türünde en çok oynanan e-spor oyunu olma özelliğini taşıyor. Düşük sistem gereksinimlerinde bile en iyi şekilde çalışabilen oyunun fiyatı ise ortalama 16-30TL aralığında değişiyor.

11
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
11
4
2
1
1