2030’dan Geldiğini Söyleyen Adamdan Yeni İddia: Elimdeki Video 2120 Yılından

298
36
35
17
16
2030’dan Geldiğini Söyleyen Adamdan Yeni İddia: Elimdeki Video 2120 Yılından
Zaman yolcusu olmak zor zanaat. Son 10 aydır gündemden düşmeyen ve yüzü gözlü kapalı olmasına rağmen bir internet fenomenine dönüşen Noah lakaplı adam, kısa bir süre önce gelecekten geldiğini söyleyip yalan testinden geçmişti. Şimdi de 2120 yılında çekilmiş bir fotoğrafla karşımızda.

Kendisini YouTube üzerinde Apex TV adıyla yayın yapan, komplo teorisyenlerinin yönettiği bir kanal aracılığıyla tanıdığımız Noah lakaplı zaman yolcusu yine ortaya çıktı. Üstelik bu kez 2030 yılından değil, 2120 yılından geldiği iddiasıyla. Hem de elinde bir adet video kanıtıyla. 

Gelecekte devlet adına çalışan ve bir zaman yolcusu olarak istihbarat görevleri yaptığını söyleyen Noah, geçtiğimiz aylarda yaşanan bazı sorunlar yüzünden 2018 yılında sıkıştığını söylemişti. Hatta kendisi bununla kalmayıp gelecekte nelerle karşılaşacağımızı söyleyen Noah, aynı kanalda yayınlanan bir içeriğe göre yalan testini de başarılı bir şekilde geçti. Bu videolar o kadar çok izlendi ve yorum aldı ki, kendisi bir anda internet fenomeni oldu.

Noah, yeni videoda ise 2120 yılında çekilmiş bir Las Vegas videosu ile karşımıza çıktı:

Gizli bir görevin parçası olarak 2120 yılındaki Las Vegas’a gittiğini söyleyen Noah, şehrin görüntüsünü çekmeyi de ihmal etmemiş. Niyeyse elindeki telefon gittiği yıla değil, günümüze ait. Ayrıca o yıllarda akıllı telefon ya da cep telefonu kalır mı, bu da bir tartışma konusu.

Gökdelenler, uçan arabalar, tuhaf fütüristik binalar, zaten filmlerden ve oyunlardan aşina olduğumuz bir manzara. Noah, açıklamasında “Gördüğünüz gibi videoda 3 araç var. Binalardaki ışıklar modernize edilmişler, çünkü insanlar ışıklı binaların şık olduğunu düşünüyorlar. Havadaki kırmızı bulutların nedeni ise küresel ısınma. Gelecekte bu bulutlar her yerde olacaklar.” diyor. 

Video altına YouTube üzerinden gelen bazı sorular da şöyle:

  • Fifa Dünya Kupası’nı 2018’de kim kazanıyor?
  • 2120'de internet memeleri ya da capsler var mı?
  • 2120'de hala dubstep müzikleri dinleniyor mu?
  • Ben sadece Despacito 2'nin ne zaman çıktığını sormak istiyorum
  • Neden hep bordo renkli kıyafet giyiyorsun kardeşim?
Kaynak : https://www.unilad.co.uk/tv/man-claiming-to-be-time-traveler-says-he-has-footage-of-las-vegas-in-2120/
298
36
35
17
16
Emoji İle Tepki Ver
298
36
35
17
16