Boyutu 25 MB'nin Altında Olan En İyi 10 Android Oyun

26
14
12
4
4
Eğer ki siz de telefonunuzda depolama alanı sorunu yaşayanlardansanız, hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz bu 10 alternatif oyuna göz atabilirsiniz.

Her ne kadar konsol ve sağlam bir PC'de oyun deneyiminin tadını hiçbir şey vermese de vakit öldürmek için telefonlarımız bazen en yakın arkadaşımız oluyor. Eğer 25 MB'ı geçmeyen ve depolama alanı dostu olan oyunlar denemek isterseniz, hemen aşağıdaki listemize göz atabilirsiniz.

Oyunların Google Play sayfalarına erişmek isterseniz isimlerinin altındaki linke tıklamanız yeterli.

Dr Driving

Hem düşük boyutuyla hem de kaliteli oynanışıyla bir simülasyon deneyimi vadeden Dr. Driving, size eğlenceli anlar yaşatabilir.

slither.io

Agar.io çılgınlığı sonrası ortaya çıkan en güzel alternatiflerden biri olan slither.io, en az büyük abisi agar.io kadar eğlenceli.

Pou

90'ların en büyük çılgınlıklarından olan sanal bebek eğlencesini akıllı telefonunuza taşıyan oldukça keyifli bir oyun Pou.

Flow Free

Eğer ki bulmaca oyunlarını seviyorsanız hem basit hem de bağımlılık yapıcı yapısıyla Flow Free'yi denemelisiniz.

Sweet Candy Fever

Ortalığı halen kasıp kavuran Candy Crush efsanesinin ücretsiz ve küççük boyutlu alternatifi. Kesinlikle denemelisiniz.

Stairway

Oldukça basit bir oyun mantığı üzerine inşa edilen harika bir platform oyunu. Üstelik ücretsiz ve küçük boyutuyla dikkat çekiyor.

Mind Games

On milyondan fazla insan tarafından oynanılan Mind Games, hem zihninizi zinde tutacak hem de oldukça keyifli vakit geçireceksiniz.

mind

Make More!

İsmi üstünde; Make More'da üretim yapan tesislerin çok daha verimli ve hızlı çalışmasına yardım etmeye çalışıyorsunuz.

Up Hill Racing: Car Climb

Resimden de görebileceğiniz gibi sadece fren ve gazla oynanan ve bağımlılık yapan bir yapısı bulunan Up Hill Racing'i denemeden geçmeyin.

Kaynak : http://www.androidguys.com/2018/06/04/games-under-25mb-for-android/
26
14
12
4
4
Emoji İle Tepki Ver
26
14
12
4
4