4 Hırsız, Apple Store'dan 27 Bin Dolar Değerinde Ürün Çaldı

37
7
4
4
3
4 Hırsız, Apple Store'dan 27 Bin Dolar Değerinde Ürün Çaldı
Kaliforniya eyaletinin Fresno şehrinde bulunan bir Apple Store, yaklaşık 30 saniye içerisinde ve oldukça ilkel bir yöntemle soyuldu.

Soygun planları içeren videolar, filmler izlemek her zaman heyecanlı olmuştur. Ancak bu güne değin bu kadar ilkelce bir soygun izlediğinizi sanmıyoruz. Geçtiğimiz cumartesi günü Apple Store'a dalan 4 hırsız, müşterilerin şaşkın bakışları arasında soyguna başladı. Oldukça hızlı bir biçimde Apple ürünlerini toplayan hırsızlar, sadece 30 saniye içerisinde 27 farklı ürünü çalarak kayıplara karıştı.

Elbette yaşanan olay tasvip edilecek gibi değil ama insan şaşırmaktan kendini alamıyor. Hırsızlar bir anda yağmacı gibi mağazaya daldı ve müşterilerin anlam veremeyen bakışları arasında adeta hız rekoru kırdı. İçlerinde iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8 ve iPhone X bulunan Apple'ın test ürünlerinin kablolarını çıkaran hırsızlar, geldikleri gibi koşarak mağazadan ayrıldı.

Videonun sonlarında görebileceğiniz gibi müşterilerden biri hırsızları durdurmak istese de hızlı gelen bir diğer hırsız tarafından yere seriliyor. Yaşlarının 16 ile 18 arasında olduğu belirtilen 4 çocuk, tüm aramalara rağmen henüz bulunamadı.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/apple-store-ripped-off-while-shocked-customers-stare_id106507
37
7
4
4
3
Emoji İle Tepki Ver
37
7
4
4
3