54 Yaşındaki Kadın, Kendisini Yiyen 8 Metrelik Pitonun Midesinden Çıkarıldı! (Video +18)

494
310
34
26
24
54 Yaşındaki Kadın, Kendisini Yiyen 8 Metrelik Pitonun Midesinden Çıkarıldı! (Video +18)
14 Haziran’da Endonezya’nın Sulawesi bölgesinde yaşanan bir kayıp vakası, dehşet verici bir olayın ortaya çıkışıyla sonlandı. Bahçesiyle uğraşan 54 yaşındaki bir kadın, kendisini yiyen pitonun midesinden çocukları tarafından çıkartıldı. Olayın görüntüleri yaşanan dehşeti ortaya koyuyor.

Endonezya’nın vahşi yaşamına ilişkin pek çok haber duyduk, ancak ülkede yaşanan yeni bir olay daha önce eşi benzeri görülmemiş bir çıplaklıkta dünya medyasının gündemine girdi. 54 yaşındaki çiftçi kadın Wa Tiba, ülkenin güneyinde yer alan Sulawesi bölgesinde yaşıyor ve bahçesiyle uğraşıyordu. 

14 Haziran günü annelerinin aniden ortadan kaybolmasıyla endişelenen çocukları, kadının izini sürmeye başladılar. Tiba en son bahçesinde işiyle ilgilenirken görülmüştü. Çocukları da bu bilgi eşliğinde aramalara devam etti. Bahçenin 30 metre uzağında bulunan çalılık bölgesine bakan çocuklar, bir el feneri yardımıyla inzivaya çekilmiş 8.20 metrelik pitonu gördüler.  

Yılanın karnındaki büyük şişlik nedeniyle zar zor hareket ediyor olması çocukları şüphelendirdi. Zavallı kadın, bir korku filmindeki gibi piton tarafından canlı canlı yutulmuştu. Polisi ve diğer yetkilileri arayan Tiba’nın çocukları, bölge halkının da desteğiyle pitonu avladı. 

Aşağıdaki görüntülerde yakalanan pitonun içinden Wa Tiba’nın cansız bedeni çıkartılıyor (görüntülerin +18 olduğunu tekrar hatırlatalım)

Bölgeye akın eden yüzlerce insan bu manzara tanıklık etti. Kadının henüz piton tarafından sindirilmemiş olması ise asıl çarpıcı noktaydı. Kendisinin kıyafetleri bile hala deforme olmamıştı. Muhtemelen piton tarafından yutulurken verdiği mücadele ise vücudundaki izlerden kolaylıkla anlaşılabiliyordu. 

Wa Tiba’nın başı pitonun kuyruğuna doğruydu. Bu da önce başına aldığı şiddetli bir darbe sonucunda etkisiz kaldığını, yılanın kendisini başından yutmaya başladığını gösteriyor. 

Tiba, geleneksel dini törenlere uygun şekilde bölge halkı tarafından defnedildi. Yetkililer, yerel halkı benzer olaylara karşı ciddi şekilde uyardılar.

Kaynak : http://www.ladbible.com/news/animals-mum-is-cut-out-of-27ft-python-after-she-was-eaten-while-gardening-20180616
494
310
34
26
24
Emoji İle Tepki Ver
494
310
34
26
24