83
18
12
12
12

Sık sık indirime giren ve şu aralar da A101'de 999 liraya satılan dizüstü bilgisayarı sizler için sınırlarına kadar zorladık. Cihazın sahip olduğu donanım özellikleri düşük de olsa uygun fiyatlı olması sebebiyle bazı kullanım senaryoları için bize gayet uygun göründü.

Cihazın fiyatı itibariyle oyun bilgisayarı olma kaygısı ya da isteği bulunmuyor, zaten olamaz da. Bilgisayarın en büyük artıları, büyük bir ekranla birlikte belge düzenlemesi yapabilmeye, sunum yapabilmeye olanak sağlamak, Full HD çözünürlüğe kadar filmleri ister kendi ekranında ister HDMI ile bağlanacak dış bir ekranda izlemek ya da acil durumlarda hayat kurtarması için kullanılabilecek yedek bir bilgisayar olarak bulundurmak olarak sayılabilir. 

Intel'in Celeron serisi (yanlış anlaşılmasın, yeni Celeron) mobil bir işlemcisine sahip olan cihaz, 4 GB RAM ile ve 500 GB standart bir Hard Disk ile geliyor. 15,6 inçlik ekranın çözünürlüğğü 1366x768 ve cihazda biri USB 3.0 olmak üzere toplam 3 USB portu bulunuyor. 

Cihaz tam bir paket olarak kullanılabilir gözükse de çoğu kullanıcı için herhangi bir modifikasyon yapmadan (örneğin SSD takmak) kullanılması oldukça zor görünüyor. Bütçeniz eğer bu çerçevedeyse medya tüketim amacıyla bir konsol alabilirsiniz veya aynı fiyatlarda bir tablet, internet işinizi çok daha iyi çözeceği gibi pil ömrü ve mobilitesi de çok çok daha yüksek olacaktır. 

83
18
12
12
12
Emoji İle Tepki Ver
83
18
12
12
12