ABD Başkanı Trump’tan Sert Cevap: ‘CNN’den Soru Almayacağım!’

27
6
2
1
0
Trump’ın sert cevaplarına zaman zaman rastlıyoruz ancak bu defa ABD Başkanı, düzenlediği basın toplantısında CNN’İn sorularını yanıtlamayı reddetti.

ABD Başkanı Donald Trump sert çıkışlarının yanı sıra, verdiği kesin kararlarla da basına yansıyor.  Bu noktada kısa bir süre önce Trump, İngiltere ziyaretinde Başbakan Theresa May ile bir basın toplantısı düzenledi. Ancak toplantı, Trump’ın sert çıkışı ile sarsıldı. Başkan, CNN’i sahte haber yapmakla suçladı ve bu basına ait kişilerin sorularını yanıtlamayı reddetti.

Aslına bakarsanız kararında net olan Başkan, çok da haksız sayılmazdı. İngiltere ziyaretinin ilk gününde Sun gazetesine verdiği röportaj hakkında açıklama yapan Trump, ifadelerinin çarpıtıldığını ve yanlış aksettirildiğini iddia etti. Sun gazetesine verdiği röportajı yalanlayarak, Başbakan May’i eleştirmediğini ve ona saygısının sonsuz olduğunu belirtti. Trump’a göre söylediği şeyler tamamen yanlış aktarılmış ve hakkında yalan haber yapılmıştı.

May ve Trump’ın yaptıkları açıklamalardan sonra sıra basının sorularını yanıtlamaya geldi. Ancak olaylara sinirli olan Trump, CNN muhabirlerinin sorularını yanıtlamayı reddetti. CNN’in sahte haber yaptığını ve bu yüzden de onlardan soru almayacağını söyleyen Başkan, ardından başka muhabirlerle konuşmaya devam etti. Olayların dışında olan May ise olup biteni gülümseyerek izledi.

27
6
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
27
6
2
1
0