Sosyal Medyada ABD’nin Başkan Adayı Hillary Clinton’ın ‘Robot’ Olduğu İddiaları!

1
0
0
0
0
ABD’nin başkan adaylarından olan Hillary Clinton’ın katıldığı bir etkinlikte kaydedilen görüntüleri, ‘robot’ olduğuna dair komplo teorilerinin ortaya çıkmasına sebep oldu.

8 Kasım’da yapılacak olan başkanlık seçimleri için zaman giderek azaldı. Kendisine destek olan programlara katılan ve oy oranını yükseltmeye çalışan Hillary Clinton’ın yayınlanan bir videosu, başkan adayının robot bir versiyonunun olabileceği iddialarını ortaya çıkardı.

New Hampshire Üniversitesi’ndeki etkinlikte kendisine destek olan Sanders’ın övgü dolu sözlerini alkışladığı sırada görüntüleri kaydedilen Clinton’ın normal bir insan yerine mekanik olarak hareket eden robota benzediği görülüyor.

Bu konuyla ilgili sosyal medya kullanıcıları da yorumlarını esirgemediler tabii. ​Jess Birchler ismindeki Twitter kullanıcısı, ‘Artık hepimiz Hillary Clinton’ın bir robot olduğu konusunda anlaşmaya vardıysak hayatımıza devam edebilir miyiz?’ yorumunu yaptı.

Başka bir kullanıcı da ‘Hillary Clinton’ın aslında bir robot olduğunu düşünüyorum’ dedi.

Geçtiğimiz hafta da Clinton’ın aynı anda iki farklı noktaya bakması gündeme gelmiş, başkan adayının ciddi ciddi bir robot versiyonunun olduğundan bahsedilmişti.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0