Mobil Uygulama Gelirinizi Arttırabilecek Yeni Reklam Servisi: Admost

0
0
0
0
0
Mobil Uygulama Gelirinizi Arttırabilecek Yeni Reklam Servisi: Admost
Sahadan ve Maçkolik gibi girişimleriyle Türkiye’nin önemli girişimcilerinden olan Erdem Yurdanur mobil uygulama gelirlerinizi tavan yaptıracak yeni girişimi Admost’u duyurdu.

Ülkemizin en popüler spor servisleri olarak bilinen Maçkolik ve Sahadan'ın kurucusu Erdem Yurdanur, mobil uygulama ve oyunlarınızda elde ettiğiniz gelirlerinizi en az 2-3 kat arttıracak yeni mobil reklam servisi girişimini duyurdu.

Londra merkezli Admost Mediation Limited şirketinin ürünü olarak ortaya çıkan Admost, mobil oyun ve uygulamalar üzerinden gelir kazanan girişimlerin bu gelirlerini, reklam networkleri arasında optimize ederek arttırmak amacıyla kuruldu. Hemen hatıralatalım, başvuru için aylık 2.500 dolar üzeri gelirli bir uygulama veya oyuna sahip olmanız gerekli.

Online Kafa Topu’nda da ekibimiz tarafından kullanılan Admost, oyun gelirlerini %300 gibi müthiş bir oranda arttırmayı başardı. Online Kafa Topu dışında Maçkolik, Sahadan, Perform Group, Penguen, MineSweeper ve Goal gibi müşterilere sahip olan Admost, gelirleri arttırmak konusunda oldukça iddialı.

Flurry, Vungle, Unity Ads, ADX, NativeX, Mobfox, Supersonic, Facebook, Inmobi, Admob ve Amazon gibi servisleri profesyonel bir şekilde kullanarak mobil uygulama ve oyun gelirlerinizi katlayacak olan Admost, 1 ay ücretsiz deneme ile size sunabilecekleri olanakları gösterebiliyor.

Admost ile ilgili tüm detayları buradaki bağlantıdan görebilir ve mobil sektördeki gelirlerinizi bir an önce arttırmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca konu hakkındaki tüm soru ve isteklerinizi [email protected] adresinden e-posta olarak gönderebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0