Akdeniz Bilişim Zirvesi'ne Hazır Olun!

0
0
0
0
0
Teknoloji sektörüne dair son derece önemli konuların ele alınacağı Akdeniz Bilişim Zirvesi'ne kısa bir süre kaldı.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek ve uluslararası ve ulusal düzeyde marka isimleri ile bilişim dünyasının en iyilerini bir araya getirecek Akdeniz Bilişim Zirvesi'ne sayılı günler kaldı.

Akdeniz Bölgesindeki en kapsamlı bilişim ve kariyer buluşması olacak zirvede sanal gerçeklik-VR/AR, 3D print, siber güvenlik, ethical hack ve dijital medya gibi konular üzerinde durulacak. Zirvede bu konular hakkında alanında ülke ve dünya çapında marka olmuş isimlerin yer alacak olmasının yanı sıra yılın en iyi blog ve gelecek vaad eden proje ödülü de sahibini bulacak.

Akdeniz Bilişim Zirvesi Nedir?

Pixel Akademi tarafından düzenlenecek olan "Akdeniz Bilişim Zirvesi", bilişim dünyasının en iyilerini bir araya getiriyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen uluslararası ve ulusal düzeyde marka isimleri bir araya getirerek Akdeniz Bölgesindeki en kapsamlı bilişim ve kariyer buluşmasını gerçekleştiren bu organizasyonu sosyal medya hesaplrından ve twitter üzerinden #bilisiminkalbinde ve #ABZ2016 hastaglarını takip edebilirsiniz.

Neden Akdeniz Bilişim Zirvesine Katılmalıyım?

2016 Akdeniz Bilişim Zirvesi Sanal Gerçeklik-VR /AR, 3D Print, Siber Güvenlik, Ethical Hack ve Dijital Medya hakkında konuşulacak. Alanında ülke ve dünya çapında marka olmuş isimlerin katkısıyla gerçekleşecek olan etkinlikte Akdenizinin en kapsamlı zirvesine bir çok süprize hazır olun!  Bu yıl en iyi blog ve gelecek vaad eden proje ödülü de Akdeniz Bilişim Zirvesinde sahiplerini bulacak.

Akdeniz Bilişim Zirvesi 2016 Konuşmacıları

Gürcan SERBEST (Imece Studios) - Sanal mı? Gerçek mi?
Hasan YALÇIN (Tasarımcı- Blogger) - Kullanıcı Deneyimi Tasarımı
Kaan GÜLTEN (Webtures-Seo Hocası) - Arama Motoru Optimizasyonu -SEO
Cihan Şems GÜLAÇ (Autodesk Certified Expert,3D Print Uzmanı) -  Bilişim Liderleri
Evren BANGER (Microsoft Türkiye-MVP) - Windows Server 2016 Nano Server
Hasan Yasin TÜRKYILMAZ (Dijital Stratejist, Growth Hacker) - Tehdit:Siber Çöküş Filmi
Emrah KOZAN (Pixel Akademi) - Tasarımcının Kariyer Yolculuğu 

Nerede ve Ne Zaman?

26 Kasım Cumartesi günü saat 10:00'da başlayacak ve Antalya, Muratpaşa'da bulunan Atatürk Kültür Merkezi, Aspendos Salonu'nda düzenlenecek etkinliğe katılım ücretsiz olacak. Akdeniz Bilişim Zirvesi ile alakalı daha fazla detaylı bilgi almak için buradan etkinliğin resmi ana sayfasına ulaşabilirsiniz.

Kaynak : http://www.akdenizbilisimzirvesi.com/#about
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0