Amatör Film Yapımcısı, Şans Eseri İnanılmaz Bir Doğa Olayını Yakaladı (Video)

58
15
4
0
0
Amatör Film Yapımcısı, Şans Eseri İnanılmaz Bir Doğa Olayını Yakaladı (Video)
Bazı doğa olayları çok nadir gerçekleşmesinin yanı sıra, bir o kadar da göz alıcı olabiliyor. Bu noktada amatör bir film yapımcısı, şans eseri inanılmaz bir doğa olayına tanıklık etti.

İsviçre’deki Karintiya bölgesinde yaşayan ve Basel’de bulunan enerji endüstrisinde tesisatçı olarak çalışan 27 yaşındaki Peter Maier, amatör olarak filmler çekiyor ve bundan inanılmaz keyif alıyordu. Yine bir gün doğayı çeken Maier, göle tonlarca suyu boşaltan bir fırtına yakaladı.

Maier, kaldığı otelin terasından çektiği görüntüyü, “cennetten gelen bir tsunami” olarak adlandırılıyor. Avusturya’daki Millsatt Gölün’nde meydana gelen doğa olayı, gerçekten de göz alıcı bir ihtişama sahip.

Şans eseri çekilen bu videoyu Maier, Facebook sayfasında yayınladı ve altına şu yorumu yazdı: Bu görüntüleri planlı çekmem imkansızdı. Bu kesinlikle şanslı bir anımdı. Video yakın zamanda birçok kişi tarafından izlenerek viral oldu. 1,6 milyondan fazla görüntüleme ve 27 bin paylaşıma sahip olan videoyu izleyen kişiler, durumu şaşkınlık ile karşıladı.

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/articles/incredible-timelapse-shows-storm-dumping-tonnes-of-water-in-alpine-lake/
58
15
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
58
15
4
0
0