Android İçin 7 Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulaması

45
8
5
3
2
Andoid kullanıcısıysanız ve fotoğraflarınızı düzenleme konusunda hangi uygulamadan faydalanacağınız hakkında soru işaretleriniz varsa doğru yerdesiniz. Sizler için, oldukça kullanışlı 7 ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulamasını listeledik.

Daha önce yapmış olduğumuz haberimizde öne çıkan ve Android telefonlarda kullanılan fotoğraf düzenleme uygulamalarını paylaşmıştık. Ancak fotoğraf düzenleme uygulamaları saymakla bitmez. Bir önceki haberimizde paylaşamadığımız 7 farklı ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması haberimizde derlenmiştir, buradan ulaşabilirsiniz. Uygulamaların indirme linklerine ulaşmak için başlık kısmına tıklamanız yeterli.

Instagram gibi sosyal medya platformlarındaki filtreler artık herkes tarafından ezberlenmiş olduğu için, bu uygulamalardaki filtre ve diğer özellikleri kullanarak fotoğraf düzenleme yaparak bir adım öne çıkabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki haberimize tıklayarak daha önce paylaşmış olduğumuz fotoğraf uygulamalarına da bakabilirsiniz.

PicsArt

fotoğraf düzenleme

Şu ana kadar yapılmış en iyi fotoğraf düzenleme uygulamasını istiyorsanız tek yapmanız gereken PicsArt’ı indirmek. PicsArt, kapsamlı bir kullanıcı arayüzü ve oldukça yetenekli bir kamera uygulamasıyla mükemmel bir uyum içinde çalışıyor. Ayrıca uygulama içinde ücretli seçenekleri bulunan PicsArt’ın bir diğer avantajı, PicsArt topluluk üyeleri tarafından yüklenen görüntüleri ücretsiz olarak fotoğraflarınızın arka planında kullanabildiğiniz için para harcamanıza gerek kalmıyor.

Pixlr

fotoğraf düzenleme android

Pixlr uygulamasını kullanmaya başladığınızda dikkatinizi çekecek ilk şeylerden biri, düzenleme ana sayfasında yalnızca 5 ana kategori olması. Oldukça basite indirgenmiş arayüzü sayesinde fotoğraf düzeneleme oldukça kolay yapabiliyor. Ayrıca PicsArt kadar iyi olduğunu düşündüğüm bu uygulama da özel filtrelerle düzenlenen fotoğrafları stoğa kaydedebilir yada doğrudan Facebook, Instagram ve Twitter gibi sosyal medya platformlarında paylaşabilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsizdir.

PhotoDirector

fotoğraf düzenleme photodirector

PhotoDirector, kullanıcılar tarafından çekilen görüntülere yeni bir hayat vermek için filtreler, ışık efektleri ve çeşitli eklentiler gibi geliştirme ve düzenleme araçları ile dolup taşan bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Ayrıca çok minimalist bir ara yüz sunan uygulama herkes tarafından kolaylıkla kullanılabilir. PhotoDirector uygulamasının nesne kaldırma hilesinin oldukça kullanışlı olduğunu söylemekte fayda var.

Cymera

dotoğraf düzenleme cymera

Cymera sunduğu özel filtre ve düzenleme seçeneklerinin yanı sıra, gerçekten kaliteli fotoğraf çekmenizi sağlayan kamera işlevleriyle dikkat çekmekte. Cymera'nın fotoğraf düzenleme araçları, mozaik, doku ve renk modu, doygunluk gibi değişkenleri ayarlamak için geleneksel seçenekleri kullanıyor. Ayrıca bu uygulamanın metin ekleme kısmını kullanarak kaliteli “internet meme” içerikleri üretebilirsiniz.

Camly

fotoğraf düzenleme camly

Basit bir kullanıcı arayüzüne sahip olan Camly, oldukça geniş ve üretken seçenekleriyle dikkat çekiyor. Play Store'da listelenen diğer fotoğraf düzenleme uygulamalarının aksine, Camly'nin ana ekranı kullanıcıların seçimlerini oldukça kolaylaştırıyor. Camly uygulama içi kamerasında daha fotoğraf çekmeden düzenlemeye ve filtrelemeye başlayabilirsiniz. Ayrıca kamera uygulamasının etrafındaki araçlar çok büyük  kalabalık yapmıyor ve görüntülemek istediğiniz kareyi rahatlıkla ayarlabiliyorsunuz.

Photo Editor by Aviary

fotoğraf düzenleme aviary

Uygulamanın temel fotoğraf düzenleme arayüzünün resim rötuş araçları oldukça başarılı işler çıkarıyor. Photo Editor by Aviary uygulamasını ücretsiz olarak indirip kullanmaya başladıktan sonra efektler ve çıkartmalar size yetersiz gelmeye başlarsa ücretli paketlerini satın alabilirsiniz.

Afterlight

fotoğraf düzenleme afterlight

Instagram odaklı olarak geliştirilen uygulama sayesinde, fotoğraflarınıza oldukça başarılı filtreler ekleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra doğal ve yapay aydınlatma efektlerine sahip zengin doku koleksiyonundan faydalanarak fotoğraflarınızı benzersiz hale getirebilirsiniz. Afterlight içerisinde düzenlediğiniz fotoğrafları dilerseniz uygulama içerisinden çıkmadan Instagram ve Twitter gibi sosyal paylaşım platformlarında yayınlayabilirsiniz.

Kaynak : https://beebom.com/photo-editing-apps-android/
45
8
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
45
8
5
3
2