Apple'ın Düşük Fiyatlı Bir MacBook Çıkaracağı Açıklandı

36
10
2
2
1
Apple'ın yeni iPhone'larla birlikte sunacağı yenilikler ve ürünler büyük bir merakla beklenirken çeşitli haberler de gelmeye devam ediyor.

Bu sonbaharda Apple'ın üç farklı iPhone çıkaracağı ve bu yeni telefonlardan bir tanesinin de görece düşük fiyatla piyasaya sürüleceği bilgisine uzun zamandır sahibiz. Bunun dışında yine sonbaharda, yeni telefonlarla birlikte bir de iOS 12'nin geleceğini biliyorduk. Ancak yeni gelen haberlere göre Apple çok daha fazla yenilik sunmaya hazırlanıyor.

Apple tedarik zincirinde çalışan Ming-Chi Kuo, Apple'ın sunmaya hazırlandığı yeniliklere ve ürünlere dair bazı ufak ipuçları verdi. Kuo'nun verdiği en dikkat çekici bilgi yeni bir iPad serisinin de yolda olması oldu. Piyasaya ilk sürüldüğü dönemlerin aksine popülaritesini hayli yitiren iPad'ler belli ki Apple tarafından yeniden canlandırılmak isteniyor.

Bir diğer haberse MacBook almayı düşünenleri hayli sevindirecek. Çünkü Kuo, yeni ve ucuz bir MacBook'un da geleceğini bildirdi. MacBook Air'ın son dönemde piyasaya sürülen dizüstülerle mücadelede geride kalmaya başladığı düşünülüyordu. Yalnızca performans bazında değil de fiyat-performans olarak değerlendirdiğimizde MacBook'lar ülkemizde çok da tercih edilmiyor çünkü fiyatlar hayli yüksek. Ancak düşük fiyatlı ve standartların altına düşmeyecek bir MacBook piyasaya sürülürse, bu durum hayli değişecektir.

Kaynak : https://bgr.com/2018/07/11/macbook-pro-update-2018-new-macbook-air-apple-watch-rumors/
36
10
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
36
10
2
2
1