Apple’ın Etekleri Tutuşmaya Başlayacak: Patlayan Bir iPhone 7 Daha!

0
0
0
0
0
Kargo teslimatı sırasında patlayan iPhone 7’nin ardından bu sefer de Çinli bir kullanıcı, kutusunu açtığı iPhone 7’nin patlamış bataryasıyla karşılaştı.

Son günlerde herhangi bir sebeple patlayan telefonlara çok sık rastlar olduk. Geçtiğimiz hafta kargo esnasında patlayan iPhone 7, öğrencinin cebinde olduğu sırada patlayan iPhone 6s Plus ve son olarak Çinli bir kullanıcının sipariş verdiği iPhone 7’nin kutusundan bataryası patlamış bir şekilde çıkması.

Çinli website MyDrivers tarafından paylaşılan fotoğraflarda, iPhone 7’nin büyük ihtimalle yanmadığı fakat dış kaynaklı bir sorunun olduğu görülüyor. Muhtemelen bataryanın düşme ya da ısınmadan kaynaklı bir sorunla şiştiği, bu sebeple de cihazın gövdesini ikiye ayırdığı düşünülüyor.

Apple, bu olayla ilgili her zaman olduğu gibi açıklama yapmadı fakat cihazın kusurlu olup olmayacağı konusunda araştırmalarına başlamış. Fakat ikidir iPhone 7 ile ilgili böyle bir sorun yaşanması, cihazı satın almak isteyen kişilerde endişe yaratmaya başlayabilir. Apple’ın eski iPhone modellerinde benzer sorunlar yaşanmış fakat son 3-4 iPhone jenerasyonunda bu tarz bir sorunla karşılaşılmamıştı.

Kaynak : http://news.mydrivers.com/1/501/501743.htm
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0