Apple, Susam Sokağı Efsanesinin Yaratıcılarıyla Yeni Bir Projede Buluşuyor

6
3
1
1
0
Bir dönemin çocukluğuna damga vuran ve hepimizin ilgiyle takip ettiği Susam Sokağı efsanesinin yaratıcıları, Apple ile yeni bir yapım için anlaşmaya vardılar.

Variety adlı bir kaynaktan gelen rapore göre Apple, Susam Sokağı’nın yapımcılarından Sesame Workshop ile yeni bir anlaşma imzalamaya hazırlanıyor. Apple’ın video çalışmalarını yöneten Zack Van Amburg ve Jaime Erlicht tarafından yapılan bu yeni anlaşma ile birlikte, tıpkı Susam Sokağı gibi eğitici ve öğretici bir çocuk programı yaratılacak. Aynı zamanda bu yeni yapılacak programın kar amacı gütmeyeceğini de belirtelim.

Yeni yapılacak olan anlaşmanın şartlarına göre Sesame Workshop, Apple’a özel kuklalar üretecek ve canlı aksiyon ile animasyon serileri geliştirecek. Apple için oluşturulacak olan bu yeni içerik, tamamıyla orijinal olacak ve PBS ya da HBO içeriklerinden farklı olacak.

Apple, bugüne kadar bir düzinenin üzerinde firma ile orijinal televizyon programları üretmek için anlaşma imzaladı fakat hiçbiri çocuklar için herhangi bir içeriğe sahip değildi. Bununla birlikte şirketin "The Secret of Kells", "The Song of the Sea" ve "The Breadwinner" gibi yetişkinlere ve çocuklara yönelik özel animasyonların yapılması için Cartoon Saloon ile bir anlaşma yapacağına dair dedikodular da dolaşmakta.  

Kaynak : https://www.macrumors.com/2018/06/20/apple-sesame-workshop-partnership/
6
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
3
1
1
0