Arkadaşlık Uygulaması Tinder Film Oluyor

0
0
0
0
0
Popüler arkadaşlık uygulaması Tinder, Hollywood Reporter'ın haberine göre yakın zamanda beyaz perdede karşımıza çıkacak.

İnternetin ve sosyal ağların yaygınlaşmasıyla sanal dünyanın gerçek hayata yansımasını konu alan birçok filmle karşılaşıyoruz. Özellikle Amerikan sinemasında kısa dönem vizyonda kalan sosyal medya ve aşk temalı birçok film vizyona giriyor.

Bu filmlere şimdi bir yenisi daha eklenecek ancak film Facebook ya da Twitter'ı değil, Tinder'ı konu alacak ve diğer filmler gibi kısa dönem süreli basit olmayacak. En çok kullanılan arkadaşlık uygulaması Tinder'da tanışan bir çiftin iyisiyle kötüsüyle hayatını konu alacak olan film yüksek bütçeyle hazırlanacak.

Yapımcılığını Warner Bros.'un üstleneceği filmin senaryosunu Arkadaştan Öte filminin senaristleri yazacak. Şimdilik sadece Hollywood Reporter'ın paylaştığı bilgilerle ortaya çıkan filmin detayları bilinmiyor.

Filmin haberi kısa sürede sosyal ağlarda da yankı buldu. Özellikle bu tür uygulamaların güvensizliği üzerine gençleri bu tarz uygulamalara teşvik edeceği düşünüldüğünden belli bir kesim Tinder filmine tepki gösterse de insanlar genel olarak bu fikirden memnun.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0