Pokemon GO’yu Tahtından Edebilecek Türk Yapımı Oyun Geliyor: Assassin

1
0
0
0
0
Secret Agent serisi ile dikkat çeken Senin Maceran ekibi, lokasyon bazlı yeni oyunu ile Pokemon GO’ya sağlam rakip olacak.

Mobil oyunculuk noktasında gerçek dış çekimler ile hazırlanan video bazlı Secret Agent İstanbul: Hostage ve Secret Agent: İstanbul ile ön plana çıkan Senin Maceran ekibi, şimdi de Pokemon GO’ya rakip olan bir yapım ile geliyor.

Assassin adını alacak olan yeni yapım, Ingress ve Pokemon GO gibi lokasyon bazlı olacak ve bu sefer silah, zırh vb ekipmanlar kuşanarak karşılıklı savaşacaksınız. Düşmanlarınızın gerçek dünyada herhangi bir yerde olabileceği oyun, bu farklı ve oldukça mantıklı yapısı ile ön plana çıkacak.

Bu noktada düşmanlarınız da direkt olarak gerçek insanlar olacağı için kendinizi kollamanız ve kim vurduya gitmemek için sürekli kendi ekipmanlarınızı ve taktiklerinizi geliştirmeniz gerekecek. Android ve iOS uyumlu olarak Kasım ayında piyasaya çıkacak oyun şimdiden prototip aşamasında hazır. Ancak son rötuşlar ve oyunun daha iyi olabilmesi için Kickstarter üzerinden destek bekliyorlar.

Buradaki bağlantıdan istediğiniz miktarda destek verebileceğiniz yapımın beni şimdiden fazlasıyla etkilediğini söylemeliyim. Oyunun çıkmasını merakla bekliyoruz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0