Avengers Infinity War'da Thanos ve Hulk'ın Dövüş Sahneleri Nasıl Çekildi?

60
16
6
5
5
Avengers Infinity War'da Thanos ve Hulk'ın Dövüş Sahneleri Nasıl Çekildi?
Avengers Infinty War'un en can alıcı sahnelerinden biri olan iki dev ismin kapıştığı Thanos vs Hulk'ın nasıl çekildiğine ve daha fazlasına dair kamera arkası görüntüler yayınlandı.

Avenger’ın 3 filmi Infinity War, her ne kadar gündemden düşmeye başlasa da serinin yeni filmine dair söylentiler ile “Avengers” ismi gündemdeki yerini hala koruyor. Geçtiğimiz günlerde ise filmin en görkemli sahnelerinden biri olan Hulk ve Thanos’un mücadelesine dair yeni görüntüler ve filme ait benzer teknolojik altyapılı sahneler, sinemaseverler ile paylaşıldı.

Hulk ve Thanos’un arasındaki mücadelenin nasıl çekildiğini ve teknolojinin hangi nimetlerinin başrolde olduğunu bize tüm çıplaklığı ile gösteren kamera arkası görüntüleri, son derece bilgilendirici ve keyifli bir video izlememize olanak sağlıyor.

NOT: Videoya artık YouTube'da bulunmaması sebebiyle içeriğimizde yer veremiyor. Ancak sahnenin detaylarını aşağıdaki bilgiler aracılığıyla öğrenebilirsiniz. 

Sahnelerin nasıl çekildiğine dikkat ettiğimizde ise oldukça ilginç bir gerçek bizleri karşılıyor. Bahsi geçen sahneler, iki karakterin aynı karede bulunmadan kavga ediyor gibi yapması ile oluşturuluyor. İlk olarak Thanos karakterine hayat veren Josh Brolin, vücut hareketlerini bilgisayar ortamına aktaran özel kostümü ile sahnelerini tamamlarken; hemen ardından Hulk’ın tanıdık siması Mark Ruffalo’nun önceden çekilmiş görüntüleri devreye giriyor.

Böylece hayranlıkla izlediğimiz dövüş sahnesi, iki aşamalı bir yol ve bolca teknolojik destek sonrası biz izleyicilerin huzuruna sunuluyor.

60
16
6
5
5
Emoji İle Tepki Ver
60
16
6
5
5