Avengers: Infinity War'u Tam 43 Kez İzleyen En Büyük Marvel Hayranı ile Tanışın!

83
22
15
11
8
Kendine 'Sonsuzluk İzleyicisi' lakabını takan Nem isimli bir Twitter kullanıcısı, Marvel'ın gişe rekorları kıran süper kahraman filmi Avengers: Infinity War'u tam 43 kez izleyerek en büyük Marvel hayranı olduğunu kanıtladı.

Avengers: Infinity War’u ne kadar beğendiniz? Filmle ilgili çoğu kişinin beklentisi yüksekti fakat Marvel, Infinity War ile beklentisi en yüksek seviyede olan kişileri bile tatmin etmeyi başardı. Son 10 yıldır üst üste kaliteli filmler vizyona sokan Marvel, Avengers: Infinity War ile çıtayı en üst seviyeye çıkardı ve kendisine aynı oranda hayran kitlesi oluşturmayı başardı.

Marvel’ın şu ana kadar ki en iyi filminin Infinity War olduğunu biliyoruz. Peki Marvel’ın en tutkulu hayranı kim? Artık bu sorunun da bir cevabı var; ‘The Infinity Watcher’ (Sonsuzluk İzleyicisi) lakaplı Nem. Bu çılgın arkadaş, Avengers: Infinity War vizyona girdiğinden bu yana toplam 43 kez filmi izlemeye gitmiş.

Avengers: Infinity War, yüksek temposu nedeni ile Marvel hayranlarına kısa gelse de 2 saat 40 dakikalık bir film. Bu da filmin 160 dakikalık bir uzunluğa sahip olduğu anlamına geliyor. Kaba bir hesap ile Nem, 43x160=6880 dakika, 6880/60=114,66 saat, 114,66/24=4,77 gün boyunca yalnızca Avenger: Infinity War izledi.

Nem kafayı sıyırmış ya da rekor peşinde biri değil. Söylediğine göre o yalnızca Avengers: Infinity War’ı fazlasıyla seviyor. Hem Nem hem de diğer Marvel hayranları için güzel haber ise Avengers 4’ün Infinity War’dan daha uzun olacak olması. Filmin yönetmenliğini yapan Russo kardeşler tam süre ile ilgili bir bilgi vermeseler de 4. filmin Infinity War’dan daha uzun olacak gibi durduğunu belirttiler.

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/film/biggest-marvel-fan-ever-has-watched-avengers-infinity-war-43-times/
83
22
15
11
8
Emoji İle Tepki Ver
83
22
15
11
8