Avengers 4'e Ait Olduğu İddia Edilen, Heyecan Verici Sızıntı Yalanlandı

72
18
18
9
8
Bir Reddit kullanıcısı tarafından sızıntı iddiasıyla ortaya atılan potansiyel senaryo, baskılara dayanamayan Reddit kullanıcısı tarafından yalanlandı.

Avengers ekibinin Thanos ile olan mücadelesini konu alan, hemen hemen Marvel evrenindeki tüm popüler karakterlere ev sahipliği yapan Avengers 3’ün etkileri yeni yeni izini kaybettirirken, Marvel fanatikleri ve sinemaseverler şimdiden Avengers 4 için heyecanlanmaya başladı.

Böylesine yoğun bir heyecanın sonucu olarak serinin yeni çıkacak filmi hakkında birçok söylenti de kontrolsüz bir şekilde yayılmaya devam ediyor. Son olarak yakın zamanda bir Reddit kullanıcısı tarafından “sızıntı” olarak ortaya atılan iddia, Iron ve Ant-Man’in geçmişe giderek Sonsuzluk Taşlarını toplayacağı üzerine detaylı ve mantıklı bir argümana dayanıyordu.

Bu sızıntı iddiasına karşı henüz Marvel cephesinden bir açıklama ya da yalanlama gelmese de iddialar bugün sahibi tarafından yalanlandı. Sızıntıyı ortaya atan Reddit kullanıcısı baskılara dayanamayarak; verdiği bilgilerin bir sızıntı değil, tamamiyle kendi çıkarımları olduğunu açıkladı. Özetlemek gerekirse bu konu hakkında dahi sessiz kalmayı tercih eden Marvel ekibi, Avengers 4 hakkında hiçbir bilgi vermeyerek gizemini korumaya devam ediyor.  

72
18
18
9
8
Emoji İle Tepki Ver
72
18
18
9
8