Ay’ın Yüzeyinde Beliren Bu ‘Uçan Disk’ Şeklindeki Cisim, Kafaları Yine Karıştırdı

0
0
0
0
0
Ay’ın Yüzeyinde Beliren Bu ‘Uçan Disk’ Şeklindeki Cisim, Kafaları Yine Karıştırdı
6 Aralık’ta yayınlanan bir videoda, Ay’ın yüzeyinde disk şeklinde bir cismin hareket ettiği görülüyor.

Komplo teorisyenlerine yine gün doğdu, fakat bu seferki için çok farklı söylemler var.

Florida’daki Miami Gözlemevi’nin bu ayın başlarında yaptığı bir canlı yayın esnasında, Ay’ın yüzeyinde disk şeklindeki cismin hızlıca hareket ettiği görülüyor. Tanınmış teorisyenler, bunun çok akıllı bir türe ait olduklarını iddia ediyorlar.

UFO’lar üzerine araştırma yapan Scott C. Waring, UFOsightingsdaily.com’da yazdığı makalesinde görünen cismin insan yapımı olmadığını, çünkü enerji toplamak için gerekli olan güneş panellerinin bulunmadığını söylüyor. Ayrıca iletişim için bir anteninin olmadığını söyleyen Waring, son olarak ‘biyomekanik yapıda olan bir UFO’ya benziyor’ açıklamasında bulundu.

UFO Soruşturma El Kitabı'nın yazarı Nigel Watson ise görüntülerin oldukça etkili olduğunu fakat yine de UFO olduğunu söylemek için yeterli kanıtların bulunmadığını belirterek, ‘Olasılıklar arasında Ay’ın yüzeyinden geçmiş bir uydu olduğunu söyleyebiliriz. Teleskopu Ay’ın üzerine doğru tutup görüntüleri büyüttüğümüzde nesne giderek bulanıklaşıyor, bu sebeple fazla bir detaya ulaşamıyoruz. Bunun dışında cisim, Dünya atmosferinde seyir halinde bulunan astronomik enstrümanlardan bir tanesi olabilir' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz hafta da uzaylıların enerjilerini güneşten aldıkları iddia edilen bir video ortaya çıkmıştı.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0