Telefonu Kırdırtacak Kadar Sinir Bozucu En Yeni 10 Android Oyunu!

4
1
0
0
0
Telefonları elimizden düşürtmeyen ama duvara çarpma isteğini de hiç eksik etmeyen 10 yeni Android oyununa birlikte bakalım...

Telefonları elimizden düşürtmeyen mobil oyunlara bu yılda yenileri eklendi. Boş vakitlerde oynayalım diye indirdiğimiz ama saatlerimiz harcadığımız oyunlardan bağımlılık yaratma konusunda en tehlikeli olanları sizler için bir araya getirdik.

İşte 2016 yılının en fazla bağımlılık yapan Android oyunları…

Alto's Adventure

Bu sıcak yaz günlerinde karlı bir oyun atmosferi içinizi serinletebilir ama istediğiniz gibi atlayışlar yapamayarak telefona zarar vermeniz de mümkün. 

Big Hunter

Av mı olacaksınız yoksa avcı mı? "Bunları her türlü indiririm" dediğiniz hayvanları o kadar hafife almayın!

Burger The Game

En fazla kaç katlı hamburger yapabilirsiniz? Baştan uyaralım bu bir aşçılık değil denge işi!

Dashy Knight

Kılıç kalkan kuşanın, engelleri aşın! Unutmayın, bu bir tipik platform oyunu ve herkese karşı teksiniz.

Diep.io

Agar.io'nun tanklı haline ne dersiniz? Hadi, düşmanları yok edin! Hem de tankla...

Dots & Co

Nokta tabanlı oyunların ne denli bağımlılık yaptığını söylemeye gerek yok. Türünün en son örneklerinden olan Dots & Co da bunlardan biri. Deneyin!

iTrousers

Yürümenin kolay bir eylem mi olduğunu düşünüyorsunuz? Cevabınız evet ise sizi böyle alalım! Sinir bozucu ama eğlenceli....

Mekorama

Kırma bir oyun ile karşı karşıyayız. Minecraft ve Monument Valley bir karşımı şeklinde tarif edebileceğimiz Mekorama 3 boyutlu puzzle'ı Minecraft'ın tasarım ve yaratım araçlarına benzer araçlar ile harmanlıyor. Yani,  araçlardan da yararlanarak tamamlayabileceğiniz 3D bir puzzle düşünün ve kararı siz verin!

Pac-Man 256

Bir oyunun bağımlılık yapması için adında "Pac-Man" geçmesi yeterli diyorum ve "256" kısmını sizin denemelerinize bırakıyorum. "Kendi de oynamamış, bilmiyor galiba demeyin" haberi yazarken bile oynuyorum :)

Swing

"Telefon kırdıracak kadar sinir bozucu bir oyun istiyorum" derseniz size Swing'i önerebilirim. Eğer Flappy Bird oynarken telefonu kırmadıysanız bu oyunu oynarken kırmanız olası.

 

 

4
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
0
0
0