Balık Tutmanızı Kolaylaştıracak Akıllı Olta: Anglr

0
0
0
0
0
Balık Tutmanızı Kolaylaştıracak Akıllı Olta: Anglr
Her alanda karşımıza çıkan akıllı cihazlar, doğa sporlarında da yer almaya başladı. Anglr isimli akıllı olta sayesinde balıkların takibini yapmak çok daha kolay olacak.

Bildiğiniz üzere hemen hemen hayatımızın her alanında gerek hobi gerekse iş deneyimini arttırmak amacıyla birçok akıllı cihazları görüyoruz.

Her noktaya ulaşan akıllı cihazlar farklı girişim fikirleriyle farklı amaçlar için de kullanılabiliyor. Bu doğrultuda en ilginç girişimlerden biri ise Anglr isimli akıllı olta.

Bu akıllı olta sadece balık tutmanıza yaramıyor, aynı zamanda uygulaması sayesinde sudaki balıkları tarayarak yakalamanız için çeşitli detayları ve koşulları da sizinle paylaşıyor. Yani tam anlamıyla siz balık tutarken balık tuttuğunuz alanı bir dedektör gibi tarıyor.

Profesyonel balıkçılar için bu tarz teknolojiler daha önce de bulunsa da hem balıkçılar için daha zahmetli hem de daha maliyetli oluyordu. Ancak bu akıllı olta, hem daha uygun fiyat sunuyor hem de bu süreci kolaylaştırıyor.

Anglr isimli bu akıllı olta 130 dolar fiyatıyla ön siparişe açılmış ve tahminlere göre bu yılın sonuna kadar sahipleriyle buluşacak. Cihazla ilgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0