Baştan Sona Soluksuz İzleyeceğiniz 10 Psikolojik Gerilim Filmi

41
14
5
4
3
Başından sonuna kadar soluksuz izleyeceğiniz psikolojik filmleri sizler için derledik. İnsan ruhunun derinliklerinde gizlediği o karmaşıklıkları hissetmeye ve kendi kendinizi gözlemlemeye hazır olun!

Son sahnesine kadar nefesinizi tutup da izleyeceğiniz psikolojik filmler karşınızda!

Elle (O Kadın) - 2016 

Michèle iyi bir kariyeri, yetişkin bir oğlu ve bir sevgilisi olan, kendi ayakları üzerinde duran bir kadındır. Bir gün bu sıradan hayatını alt üst eden şoke edici bir şey olur: Bir yabancı evine girer ve ona tecavüz eder. Ancak, bu yabancı kaçtıktan sonra Michèle polisi aramaz. Korkunç olay çocukluğundan gelen tüm karanlık hatıraları uyandırır ve tanıştığı herkeste saldırganını görmeye başlar. Elle bir kadının travmalarına, dürtülerine ve kusurlarına cesur bir bakış adeta.

A Single Man (Tek Başına Bir Adam) - 2009                                                                                                 

George, 16 yılını beraber geçirdiği sevgilisi Jim'in ölümünden sonra hayatının artık yaşamaya değip değmeyeceğine karar vermeye çalışmaktadır. Hayatın güzelliğine her şeye rağmen umutsuzca tutunmayı denerken ve eski arkadaşı Charlotte'tan destek alır. Aşkın ve acının ne demek olduğunu bilen herkes tarafından beğenilecek, güzel ve düşündürücü bir film.

Nocturnal Animals (Gece Hayvanları) - 2016   

Kendine ait sanat galerisi ve mükemmel kocasıyla Susan her şeye sahipmiş gibi görünür... Ama eski kocası yazdığı romanı gönderip ve ondan okumasını istediğinde Susan'ın dünyası allak bullak olur. Okuduğu her sayfada, sonsuza kadar sakladığını düşündüğü bir geçmişe dalar. Bizi kaderimiz ve hatalarımız hakkında düşünmeye zorlayan bir film!

The Demolition (Yeniden Başla) - 2015               

Davis'in karısı öldükten sonra hiçbir şey hissetmiyor gibi görünmesi en başında izleyenleri şaşırtıyor. Ardından onun bu kayıpla nasıl baş ettiğini fark edip de şaşırmamak mümkün değil!

The Neon Demon (Neon Şeytan) - 2016

 

Jessie, zenginlik ve başarı hayalleriyle baş koyduğu modellik kariyeri için Los Angeles'ın yolunu tutar. Çok geçmeden içindeki ışıltıyı da ortaya çıkarır. Tabii bu yükselişin bir bedeli de olur ne de olsa kendi şöhreti için gözünü karartmış birçok rakibi mevcuttur. Peki ya sizce hepimizde kötü şeyler yapma kapasitesi var mıdır?

The Invitation (Davet) - 2015                         

  

Will eski eşinin verdiği bir davete katılır ve çok geçmeden diğer tüm davetlilerle ortak bir sırrı paylaştığını fark eder. Filmin atmosferine kapılıp gitmemek mümkün değil, özellikle de şok edici finaliyle izlemeye değer.

Collateral Beauty (Gizli Güzellik) - 2016   

Film New York'ta, reklam ajansında çalışan bir adamın etrafında şekilleniyor.Yaşadığı büyük bir trajediden sonra kendini derin bir depresyonun içinde bulan bu adamı iş arkadaşları bile hayata döndürmek için çabalar. Ancak işler pek de beklendiği gibi gitmez. Yalnızca oyuncu ekibi bile izlemek için yeterli bir sebep!

Juste la fin du monde (Alt Tarafı Dünyanın Sonu) - 2016

Louis 12 yılın ardından evine döner ve onu hayattan soğutan bir hastalığı olduğunu ailesine anlatmak zorundadır. Söyleyecek çok şeyi olsa da kelimeler boğazında düğümlenir kalır. Her şey değişmiştir, peki hangi yönde? 

The Railway Man (Geçmişin İzleri) - 2013

İkinci Dünya Savaşı sırasında Japonlar tarafından esir edilen İngiliz askeri Eric Lomax yıllar geçse de, hayatını kabusa çeviren o işkencecisini bulmakta kararlıdır. Travmatik bir geçmişin üstesinden gelmenin ne kadar zor olduğunu anlatan başarılı bir yapıt.

The Diary of a Teenage Girl (Bir Genç Kızın Gizli Defteri) - 2015

Annesinin erkek arkadaşıyla ilişkisi olan bir genç kızın şok edici hikayesi de diyebiliriz kısaca. Bu film sizi derin düşüncelere gark edecek.

41
14
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
41
14
5
4
3