BBC’den 2018 Dünya Kupası’na Özel Halı Dokumalı Reklam Filmi

11
2
1
0
0
BBC’den 2018 Dünya Kupası’na Özel Halı Dokumalı Reklam Filmi
Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve Maradona gibi pek çok ismin Dünya Kupasına kattığı ikonik anları halı dokuma ile birleştiren BBC; oldukça ilginç bir reklam filmine imza attı.

Türkiye A Milli takımımız FIFA Dünya Kupası 2018’e katılamasa da birçok Türk futbol severin keyifle takip edeceğini söylemek yanlış olmayacaktır. Dünya genelinde, özellikle Avrupa ülkelerinde büyük bir heyecanla beklenen Dünya Kupası 2018’in başlamasına sayılır günler kalmış olsa da adına düzenlenen tanıtımlar dahi heyecan seviyesini yükseltebiliyor.

Bu kapsamda oldukça ilginç bir çalışmaya imza tan BBC ekibi, bir halı dokuma makinası yardımı ile enfes bir animasyon reklama imza attı. Reklam, Dünya Kupası tarihinin ikonik anlarını halı dokuma ile birleştirerek eşsiz bir animasyon deneyimi sunuyor. BBC, müthiş bir özveri örneği olarak her bir karesi ayrı ayrı işlenen halılar için 227.000 metre ipliği ve emeği gözden çıkardı, bizlere ise bu keyifli videoyu izlemek kaldı.

Reklam müziği olan Rus halk şarkısı ”Ochi Chernye” ise bizim için bir hayli tanıdık. Bahsi geçen şarkının Türkçe uyarlaması “Bir Günah Gibi” düşünüldüğünde Rus şarkısı kulaklarınıza fazlasıyla bizden gelecektir. A Milli takımımız turnuvada yer almasa da umarız en az tanıtım filmleri kadar keyifli maçlar izleme şansına erişebiliriz.

Kaynak : https://vimeo.com/270380647
11
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
2
1
0
0