Beceriksiz Soyguncuların Oyun Sesleriyle Montajlanan Kahkahalar Attıracak Viral Videosu

97
9
7
4
4
Beceriksiz Soyguncuların Oyun Sesleriyle Montajlanan Kahkahalar Attıracak Viral Videosu
Bir kadın bir erkek iki serseri genç, Las Vegas'da bir marketi soymak istedi. Tahmin edeceğiniz üzere başaramadılar, olay yerine gelen polisin müdahalesinden tutun kaçmaya çalışan kadına kadar her şey çok acayipti. Görüntülerdeki tek eksik ses efektleriydi.

Las Vegas''ta yaşanmış, başarısızlıkla sonuçlanan garip soygun girişiminin görüntüleri, son günlerde sosyal medya sayesinde bütün dünyaya yayıldı. Muhtemelen kafaları aşırı güzel olan iki genç, bir markete girip soygun yapmak istedi. 

Olaylar sırasında üstü çıplak olan erkek hırsız, polisle karşı karşıya gelince onlara oyuncak fırlatmayı denedi. Elbette sonunda etkisiz hale getirildi. Bu arbede sırasında marketin deposuna doğru kaçmaya başlayan genç kadın, bulduğu bir havalandırma deliğinden dışarıya çıkmak istedi. ilk girişiminde başarılı olan kadın, marketin ana bölümünün üzerindeki havalandırmadan geçerken, tüm arbedenin yaşandı market içine düştü. Haliyle o da polisler tarafından yakalandı. 

Orijinal soygun görüntüleri:

Tüm bunların üzerine görüntülerin orjinaliyle oynayan bazı troll girişimcileri, Metal Gear Solid’in orijinal ses efektlerini eklediler, aralara da bazı oyun içi görüntüler koydular. 

Ortaya çıkan sonuç, muhteşem bir komedi filminin sahne arkası gibi oldu: 


 

Kaynak : https://kotaku.com/bumbling-canadian-robbery-video-improved-further-by-met-1827333484
97
9
7
4
4
Emoji İle Tepki Ver
97
9
7
4
4