Bermuda Şeytan Üçgeni’nin Sırrı Çözülüyor!

1
0
0
0
0
Bermuda Şeytan Üçgeni’ninde altıgen bulutlar keşfedildi. Yeni bulgular bu sis perdesini aralayabilir.

Bermuda Şeytan Üçgeni’nde altıgen bulutlar keşfedildi ve bu bulutların 170mph gücünde bir bombaya denk geldiği düşünülüyor. Yani o kaybolan uçaklar, gemiler birer bomba atılmışçasına etkilenerek denize çakılmış olabilirler. Kuzey Atlantik Okyanusu’nda 500,000 km karelik gizemli bir alanı kaplayan bu bölgede, en az 75 uçak ve 100 geminin kaybolduğu biliniyor.

Yeni bulgular ise Bermuda Şeytan Üçgeni hakkındaki gizemi ortaya çıkarmış olabilir. Meteorolog Randy Carveny, Miror’a verdiği demeçte, “Bu hegzagonal şekiller okyanusta bir hava bombası etkisi yaratır” dedi. Ayrıca bulutların da dalga yaratabilidiğinden bahsetti.

Araştırmacılar bulutların özellikle Bermuda’nın batı ucunda görüldüğünü ifade ettiler. 20-55 mil arasında görülen altıgen bulutların uç kısımları kolayca tespit edilmiyor. Bilim adamları Bermuda Şeytan Üçgeni efsanesinin ardında kötü hava koşulları olduğunu ileri sürüyor. 100 yıldan beri en az 1000 kişi burada kayboldu. Her yıl ortalama 4 uçak ve 20 gemi kayboluyor.

Kaynak : http://www.dailymail.co.uk/news/article-3858472/Mystery-Bermuda-Triangle-solved-Hexagonal-clouds-creating-terrifying-air-bombs-170mph-winds-blame-disappearing-ships-planes-scientists-claim.html
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0