Beyin Tümörünü Yenmeyi Başaran YouTuber, Tekrardan Takipçileriyle Buluştu

41
3
3
2
1
Beyin Tümörünü Yenmeyi Başaran YouTuber, Tekrardan Takipçileriyle Buluştu
"Shitty Robots" adlı eğlenceli serisi ile tanınan Simone Giertz isimli YouTuber, beyin tümörü ameliyatının başarılı geçtiğini ve yakın zamanda YouTube'a döneceğini anlattığı bir video paylaştı.

YouTuber Simone Giertz, Nisan ayında bir beyin tümörü olduğunu ve Mayıs ayında başarılı bir ameliyat geçirdiğini belirtti. İyi huylu olduğu anlaşılan Tümör, başarılı bir operasyonla genç kadının beyninden alındı. 27 yaşındaki İsveçli YouTuber, iyileşme sürecinin geride kaldığını ve tekrardan videolar paylaşmaya devam edeceğini duyurdu.

Kullanışsız ve ilginç robotlar tasarlayan Simone Giertz, bu serisi ile oldukça ilgi çekmeyi başarmıştı. Giertz, iyileşme sürecinde sosyal medyayı aktif olarak kullansa da ameliyat sonrası dehşete düştüğünü itiraf etti. Bu noktada takipçilerinin kendisini inanılmaz bir şekilde desteklediğini belirten YouTuber, tüm takipçilerine teşekkür etti.

Simone Giertz, dönüş videosunda genel olarak, yaşadığı deneyiminin yaşam perspektifini tamamen değiştirdiğini söyledi. Hatta iyileşme süreci hakkında bir belgesel bile hazırlayabileceğini belirtti. Giertz "Önemli bir şey atlattım ve bu tarz şeyler siz isteseniz de istemeseniz de sizi değiştirmekte." ifadelerini kullandı. 27 yaşındaki genç kadın belli ki zor günler geçirmiş ancak şu anda hastalığı yendi ve yeni içerikler üretmek için sabırsızlanmakta.

Kaynak : https://mashable.com/2018/07/17/simone-giertz-brain-surgery-recovery-video/?utm_campaign=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial#SbBbv71wCZqT
41
3
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
41
3
3
2
1