Bir Sanatçı 80'lerin En Sevilen Film Karakterlerini Tek Bir Poster Üzerinde Topladı

19
4
3
1
1
Scott Park adlı bir illüstrasyon sanatçısı, 80'lerin en sevilen filmleri üzerine yaptığı çalışmaları bir poster üzerinde topladı ve bunu Tumblr üzerinden paylaştı.

İllüstrasyon, resim sanatının abartılı ya da doğada benzeri görülemeyecek ve deneysel olarak kurgulanamayacak kompozisyonlarla resmedilmesi demektir. Gerçekçi resim sanatının bir dalı sayılabilecek bu çalışmalar kapsamında ortaya harika görüntüler çıkmakta.

Scott Park adlı illüstrasyon sanatçısı 80'lerin sevilen filmlerini tek bir çalışmada toplamayı başardı. Scott Park'ın poster halinde yaptığı resimde, sanatçının daha önce yapmış olduğu çalışmalar yer almakta. Sanatçının diğer çalışmalarını incelemek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Scott Park çalışmalarını Tumblr üzerinden paylaşıyor ve yüksek kaliteli versiyonlarını da başka bir siteye yükleyerek para kazanmayı hedefliyor. Sanatçının çalışmalarını tablo veya poster olarak kullanmanız için yüksek kaliteli versiyonlarını, 45 ila 55 dolar arasında değişen fiyatlarla satın almanız gerekmekte.

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/all-of-your-favorite-80s-movies-are-here-in-one-poster-1826871918
19
4
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
19
4
3
1
1