Bu Ay Sonu Çıkacak Yapay Zeka Destekli Honor Note 10’dan İlk Görsel Geldi

19
5
2
2
0
Yüksek başarısıyla kısa sürede Apple ve Samsung ardından dünyanın en çok tercih edilen üçüncü akıllı telefon üreticisi olan Huawei, yan markası Honor ile fırtınalar estirmeye devam ediyor. Firmanın Note serisi için yeni üye olacak Honor 10’dan ilk görsel geldi.

ABD ve Çin arasındaki ticari gerilimin fitilini ateşleyen Çinli dev üretici Huawei son yıllarda o kadar başarılı bir çıkış yakaladı ki, ABD’de satışı son aylarda yasaklanmasına rağmen hala 3. sırada bulunuyor. Kendi işlemcisini, kendi ekranlarını üreten firmanın, düşük miktarda harcamalar yapılan pazarlar için Honor isminde ikinci bir markası daha bulunuyor. 

Yapay zeka destekli işlemcileri fiyat-performans cihazlarına uyarlamayı hedefleyen Huawei, Honor’un gözdesi olacak Note 10’u yapay zeka destekli olarak tasarladı. 2016 yılında Note 8 ile başlayan seriye bu yıl da devam edilecek, cihaz her zaman olduğu gibi Temmuz ayı sonunda karşımıza çıkacak.

Honor Note 10 içinde Huawei’nin Apple’ı bile kıskandıran yapay zekalı işlemcisi Kirin 970 bulunacak. Cihazın olabildiğince dar çerçevelere sahip olacağını yukarıdaki görsellerden anlayabiliyoruz. Ekran boyutu ise azalan çerçevelerinde etkisiyle 6.9 inç olacak. Şirketin grafik işlemcisi için de GPU Turbo teknolojisi kullanacağı söyleniyor.

Akıllı telefon dünyasında nadir görülen 6000 mAh batarya ile gelmesi beklenen cihazın arka yüzünde, yapay zeka desteğini sonuna kadar kullanacak çift kamera sistemi olması bekleniyor. 

Telefon hakkında daha fazla sızıntı yapılıkça size aktaracağız, takipte kalın.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/257747/honor-note-10-teaser-features.html
19
5
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
19
5
2
2
0