Bu Daha Başlangıç: Pokemon Go Gelişmeye Devam Ediyor

0
0
0
0
0
Pokemon Go’nun yapımcısı Niantic şirketinin CEO’su John Hanke, San Diego Comic-Con 2016'da katıldığı bir oturumda oyunun geleceğine yönelik önemli bilgiler verdi.

Tam anlamıyla bir bağımlılık halini alan Pokemon Go çılgınlığı dünyanın en büyük çizgi roman fuarı Comic Con’a da damgasını vurdu. San Diego Comic Con 2016’da Pokemon Go oyununa yönelik etkinliklerin yanı sıra oyunun yapımcı şirketi Niantic’in CEO’su John Hanke oyun hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İlk olarak oyunda sıklıkla yaşanan sunucuların çökmesi problemlerine ilişkin Niantic CEO’su Hanke oyunun bu kadar yoğun ilgi görmesini beklemediklerini, haliyle sunucuları bu kadar yüksek kapasiteyi kaldıracak şekilde ayarlamadıklarını belirterek bu yaşanan problemlerden ötürü üzgün olduğunu söyledi. Ayrıca sunucu problemlerinin giderildiğini de hatırlattı.

Ardından konuşmalarına Pokemon Go’nun geleceğiyle ilgili devam eden Hanke, oyunu geliştirmeye devam ettiklerini söyledi. John Hanke’nin paylaştığı en önemli ipucuysa mevcut PokeStop’lar hakkında oldu.

PokeStop'lar Gelişiyor

PokeStop’lardan şimdilik sadece bazı oyun eşyaları kazanılıyor olsa da bu PokeStop’ların PokeCenter olacağını ve burada oyuncuların kendi pokemonlarını geliştirebileceklerini belirtti. Böylelikle PokeStop’ların yenilenme süresi boyunca Pokemon Go oyuncuları pokemonlarına önemli faydalar sağlayabilecek.

Son olarak John Hanke oyunda daha keşfedilmemiş birçok şey olduğunu da belirtirken çeşitli pokemonların birleştirilerek en nadir ve en güçlü pokemonlara dönüşebildiğini söyledi.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0