Bu Hafta Mutlaka Denemeniz Gereken 5 Android Uygulama

47
11
7
7
7
Artık bazı uygulamalara sıkışıp kalmayı bırakıyoruz. Android kullanıcıları için bu hafta mutlaka kullanmaları gereken uygulamaları listeledik.

Chef Anthony Bourdain Recipes HD

Anthony Bourdain’ın ününü söylemeye bile gerek yok diye düşünüyorum. Bu uygulama sayesinde, yemek yapmayı hiç bilmeyenler dahi videoları izleyerek profesyonel bir aşçı gibi işler çıkarabilir. Yaptığınız yemekleri başkaları ile paylaşarak dünya çapında ilham kaynağı bile olabilirsiniz. Ayrıca, uygulama içerisinde bulunan tarifleri arkadaşlarınızla ve ailenizle de paylaşabilirsiniz.

Sleepo: Relaxing sounds, Sleep

Uygulamanın isminden de anlayacağınız üzere, bu bir beyaz gürültü uygulamasıdır. Beyaz gürültü uygulamaları, aslında daha çok yeni doğan bebekler için tercih edilmektedir. Fakat yetişkin insanlarda da sakinleştirici etkisinin olduğu bilinmektedir. Beyaz gürültü uygulamalarındaki bu “beyaz” kelimesinin aslında çok önemli bir anlamı vardır. Beyaz, içerisinde tüm renkleri barındıran bir renktir, bu tarz uygulamalarda da bebeklerin annelerinin karnındayken duydukları beyaz sesler olarak adlandırdığımız tüm sesleri bulabilirsiniz. Sleepo uygulaması,uykuya dalmanıza yardımcı olacak başka bir beyaz gürültü uygulaması. Aynı kategorideki diğer uygulamalar gibi, seçtiğiniz süreye göre tomatik olarak kapanacak bir zamanlayıcıya sahiptir. Yağmur, fırtına, dalgalar, kuşlar, rüzgar gibi çeşitli seslere sahiptir. Ama onu benzersiz kılan şey, kendinize özgü sesleri oluşturmak için birleştirebilmenizdir. Her sesi ayrı ayrı da ayarlayabilirsiniz. Diğer beyaz gürültü uygulamaları sizin için uygun değilse, bu size farklı bir bir özelleştirme seviyesi verecektir.

Bottled - Message in a Bottle

Bu yeni sosyal ağ, şişe ile mesaj göndermenin modern bir versiyonudur. Mesajınızı yazarsınız ve su dalgalarına teslim edersiniz sonra mesajınızı bir görür ve size dünyanın herhangi bir yerinden ulaşır. Bulan kişi eğer isterse sizle ikili iletişim kurmak için mesaj yolu ile ulaşır, istemezse de başkanlarının notu bulması için tekrar denize bırakır. Tüm bu süre boyunca, şişenizin yolculuğunu da takip edebilirsiniz.

AfterFocus

Bu uygulama, bir fotoğraf düzenleyici olarak geliştirilmiş fakat diğerlerine göre bazı farklılıkları bulunuyor. Uygulama sayesinde istediğiniz alana odaklanarak, istediğiniz efekti yapabiliyorsunuz. Fotoğraflarınızın üzerine basit birer çizgi ve şekil çizerek uygulama sayesinde gerçekçi bir efekt de oluşturabilirsiniz.

Google Podcasts

Google Podcasts, Android kullanıcılarına özel olarak, dünya çapında podcast’leri takip etmelerini ve dinlemelerini sağlayan bir uygulama. Ücretsiz olarak istediğiniz diziye abone olma şansınız bulunurken, çevrimdışı dinlemek istediklerinizi de indirebilirsiniz. Dinlediğiniz tüm cihazlarla Google Asistan sayesinde senkronize edildiği için  bir cihazda duraklatıp diğer cihazda dinlemeye devam edersiniz.

Kaynak : https://www.androidpit.com/apps-of-the-week-june-24-2018
47
11
7
7
7
Emoji İle Tepki Ver
47
11
7
7
7