Bu Hafta Vizyona Giren En İlgi Çekici 3 Film (09/09/16)

1
0
0
0
0
Bu hafta sinema salonlarında 7 yeni film vizyona giriyor.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da vizyona oldukça güzel yapımlar çıkıyor. farklı türlere ve farklı zevklere göre yer alan yapımlarda bu hafta vizyona toplamda 7 film giriyor.

9 Eylül haftasında vizyona girecek filmlerden bahsedecek olursak: El Değmemiş Aşk, Ben-Hur, Toz Ol (Skiptrace), Azem 4: Alacakaranlık, Sully, Lanetli Mesaj (Friend Request) ve Küçük Adamlar (Little Men)

Sözü daha fazla uzatmadan bu haftanın en ilgi çekici 3 filmini tanıtalım:

El Değmemiş Aşk

Usta oyuncular Levent Kırca ve Oya Başar’ın oğlu olan Umut Kırca yönetmenlik koltuğunda.

El Değmemiş Aşk’ın konusu ise şu şekilde: ‘’Fenerbahçe ve sevgilisi Duygu dışında başka bir aktivitesi olmayan Zafer’in hayatı, bir anda Feryal ile evlendirilmek istenmesinden ötürü sarpa sarar. Bu evliliği istemeyen Zafer, kendisini Feryal ve Duygu’nun içinde bulunduğu bir aşk üçgeninde bulur…’’

El Değmemiş Aşk’ın kadrosu ise güçlü: Emre Karayel, Ceren Moray, Begüm Kütük, Oya Başar, Ececan Gümeci…

Ben-Hur

Ley Wallace’nin unutulmaz romanı, Ben-Hur: A Tale of the Christ’in ikinci çevrimi olan Ben-Hur güçlü oyuncu kadrosuyla gözümüze çarpıyor.

Ben-Hur’un konusu ise şu şekilde: ‘’Judah Ben-Hur, Roma ordusunda önemli bir subaydır. Üvey kardeşi Messela tarafından ihanete uğrar ve rütbesi dahil tüm saygınlığını kaybeder, köleliğe zorlanır. Hayatının bir bölümü denizde köle olarak geçer. Ancak Ben-Hur kendisine yapılan ihaneti ödetmek için Roma’ya geri dönecektir…’’

Ben-Hur’un oyuncu kadrosunda ise, Jack Huston, Toby Kebbell, Rodrigo Santoro, Morgan Freeman, Haluk Bilginer, Nazanin Boniadi gibi isimler bulunuyor.

Toz Ol (Skiptrace)

Jackie Chan uzun bir aradan sonra yeniden beyazperdede.

Toz Ol’un konusu ise şu şekilde: ‘’Hong-Kong’lu dedektif olan Bennie, zamanında ortağını öldürmüş olan Wong’u yıllardır saplantılı bir şekilde aramaktadır. Bennie’nin yeğeni Bai Wong ile başını derde sokar, ve onları yenmek için Amerikalı bir kumarbaz olan Connor’u bulur. Bennie Connor’u türlü tehlikelerden kaçırır ve uzun bir yolculuğa başlarlar. Bu yolculuk sandıkları kadar basit olmayacaktır…

Toz Ol’un kadrosunda ise, Jackie Chan, Johnny Knoxville, Bigbing Fan, Eric Tsang, Eve Torres gibi isimler bulunmakta.

 

Bu hafta vizyona giren diğer filmler ise: Azem 4: Alacakaranlık, Sully, Lanetli Mesaj, Küçük Adamlar.

El Değmemiş Aşk 309, Ben-Hur 308, Toz Ol 169, Azem 4: Alacakaranlık 153, Sully 92, Lanetli Mesaj 36 ve Küçük Adamlar 8 lokasyonda gösterimde olacak.

İyi seyirler

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0