Bu Hafta Vizyona Giren En İlgi Çekici 3 Film (12/08/16)

0
0
0
0
0
Uzun zamandır merakla beklediğimiz Suicide Squad artık sinema salonlarında.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da vizyona oldukça güzel yapımlar çıkıyor. farklı türlere ve farklı zevklere göre yer alan yapımlarda bu hafta vizyona toplamda 6 film giriyor.

12 Ağustos haftasında vizyona girecek filmlerden bahsedecek olursak: Suicide Squad: Gerçek Kötüler, Lanetli Anahtar, Cafe Society, Vahşet Gecesi,  Veronique’nin İkili Yaşamı ve Kümes.

Lafı daha fazla uzatmadan en ilgi çekici 3 filmi incelemeye başlayalım: (Aslında tek ilgi çekici Suicide Squad hepimize göre!)

 

Suicide Squad: Gerçek Kötüler

Webtekno olarak Suicide Squad için birçok haber yazdık, vizyona girmesini dört gözle bekledik ve sonunda vizyonda.

Tehlikeli Takip, Sabotaj ve Fury gibi filmlere imzasını atmış olan usta yönetmen David Ayer bu sefer karşımıza çizgi-roman temelli bir filmle çıkıyor.

Suicide Squad’ın konusu ise şu şekilde: ‘’Her biri hapishanede olan bazı ‘’kötüler’’ devletin emriyle birleştirilir. Birleştirilen bu ‘’kötü’’ ekip silahlarla donatılır ve tescilli ‘’kötü’’ haline getirilir. Devlet ise onları tescilledikten sonra zorlu bir göreve gönderir. Aslında tüm kötüler birleşmiş ve dünyayı kurtarmaya çalışıyorlardır…’’

Suicide Squad'ın kadrosunda Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, David Harbour, James McGowan, Viola Davis, Ike Barinholtz gibi usta isimler bulunmakta. Yani oyuncular ve oyunculuk yönünden hiçbir sıkıntısı yok!

Suicide Squad tüm dünyanın beklediği ender filmlerden birisiydi. Ancak Dünya Premier’i yapıldıktan sonra gelen kötü eleştiri notları maalesef beklentilerimizi düşürdü. Dün ön gösterimde filmin bir bölümünü izleme şansı buldum ve son derece keyifliydi. Gerektiği zaman aksiyon, gerektiği zaman komedi gördüm. Açıkçası eleştirileri pek takmadan, izlemenizi önerebilirim. Oyunculuk konusunda da hiçbir sıkıntısı yok. Film son derece akıcı. Her ne olursa olsun kesinlikle bir şans verilmesini hak eden bir yapım.

Not: Suicide Squad’ın spoilersiz eleştirisi birkaç gün içerisinde sizlerle olacak.

Lanetli Anahtar

Birkaç haftadır sinemada cinli film görmüyorduk, yönetmen Hasan Gökalp bu özlemi bitirerek Lanetli Anahtar’ın başına geçti.

Lanetli Anahtar’ın konusu ise şu şekilde: ‘’Bir grup arkadaş, belaya giren arkadaşlarını kurtarmak için çabalamışlardır. Ancak kendilerini içinden çıkılmaz bir belanın içinde bulmuşlardır. Büyü yapılan arkadaşlarını kurtarmak için internetten indirdikleri büyü ve ayetleri yakınca çok tehlikeli olan Daktylos cinleri onlara musallat olur…’’

Lanetli Anahtar’ın kadrosunda ise Zeynep Buse Kale, Ayça Büsküvütçü, Deniz Özbalcı, Zeynep Ülkü Kam gibi isimler bulunmakta.

Biraz önce dediğim gibi birkaç haftadır cinli film göremiyorduk sinemalarda. Hasan Gökalp iyi ki bu filmi çekmiş. Çünkü cinli filmleri o kadar özlemiştik ki. (!) Türk Sineması’nın kara bir lekesi olmaya hızla giden cinli filmlere biri daha eklendi. Oyunculukların son derece amatör olduğu, yönetmenin de ilk filmi olduğu için sevilmeyecektir. İlk eleştiri notları da olumsuz yönde. Eğer korku seviyorsanız, ya da sinemaya öylesine gidiyorsanız şans verebilirsiniz.

 

Cafe Society

Bir zamanların efsanesi, efsaneliğinden tek bir şey kaybetmemiş Woody Allen karşımıza romantik bir filmle yeniden çıkıyor.

Cafe Society’nin konusu ise şu şekilde: ‘’Hayatından pek memnun olmayan Bobby, babasının kuyumcu dükkanından kaçarak Hollywood’da son derece tanınmış bir menejer olan amcasının yanına gider. Kısa sürede amcasının asistani olan Vonnie’ye aşık olur, ancak başkasıyla birlikte olduğunu öğrenince arkadaş kalmaya razı olur. Vonnie ilişkisini bitirince de fırsatı kaçırmayan Bobby hislerini ona açar…’’

Cafe Society’nin oyuncu kadrosunda ise Kristen Stewart, Jesse Eisenberg, Steve Carell, Blake Lively, Corey Stoll gibi usta isimler bulunuyor.

Cafe Society’nin senaryosu ve oyuncu kadrosu çok güçlü. Romantik-komedi ve dram yönünden çok iyi olacağını düşünüyorum. Woody Allen gibi bir ustanın da filmin başında olması beklentileri arttıyor. Ancak yanlış haftada vizyona girdiğini düşünüyorum. Suicide Squad’ın gölgesinde kalacaktır. Ancak bir sevdiğinizle gidebileceğiniz en iyi alternatif. Pişman olmayacaksınız.

 

Bu hafta vizyona giren diğer filmler ise şu şekilde: Vahşet Gecesi (Bound to Vengeance), Veronique’nin İkili Yaşamı ve Kümes

Suicide Squad: Gerçek Kötüler 295, Lanetli Anahtar 126, Cafe Society 74, Vahşet Gecesi 69, Veronique’nin İkili Yaşamı 6 ve Kümes’in 1 lokasyonda gösterimde olacağını hatırlatalım.

Hepinize iyi seyirler.

 

 

 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0