Bu Hafta Vizyona Giren En İlgi Çekici 3 Film (14/10/16)

0
0
0
0
0
Uzun zamandır merakla beklenen Inferno (Cehennem) artık vizyonda.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da vizyona oldukça güzel yapımlar çıkıyor. farklı türlere ve farklı zevklere göre yer alan yapımlarda bu hafta vizyona toplamda 7 film giriyor.

14 Ekim haftasında vizyona girecek filmlerden bahsedecek olursak: Cehennem (Inferno), Seni Seven Ölsün, Yolsuzlar Çetesi, Berzah: Cin Alemi, Oğlan Bizim Kız Bizim, Demir Yumruk (Hands of Stone) ve Ansızın (Auf Einmal).

Sözü daha fazla uzatmadan bu haftanın en ilgi çekici 3 filmini inceleyelim:

Cehennem (Inferno)

Dan Brown’un aynı adlı kitabının uyarlaması olan filmde usta oyuncu Tom Hanks’in yanına Felicity Jones’de katılıyor.

Cehennem’in konusu ise şu şekilde: ‘’Harvard Üniversitesi Simgebilim Profosörü Robert Langdon başından vurulmuş bir halde hastane odasında gözlerini açar. Pencereden baktığında ise evinden kilometrelerce uzak olan Floransa’da olduğunu anlar. Langdon kendini bir anda Dante’nin Cehennemi’nin ipuçları arasında bulur ve gerilimli bir macera başlar…’’

Cehennem’in oyuncu kadrosunda ise Tom Hanks, Felicity Jones, Irrfan Khan, Ben Foster, Sidse Babett gibi usta oyuncular bulunmakta.

Seni Seven Ölsün

Cem Tabak’ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu Seni Seven Ölsün’de iki aşığın hikayesi anlatılıyor.

Seni Seven Ölsün’ün konusu ise şu şekilde: ‘’Yüzyıllardır bir tılsım yüzünden sevenlerin kavuşamadığı bir Karadeniz köyünde bu tılsımın etkisini kırmaya çalışan, aileleri birbirine düşman iki aşık gencin başından geçen trajikomik olayları izleyeceğiz…’’

Seni Seven Ölsün’ün oyuncu kadrosunda ise, Hüseyin Avni Danyal, Alper Saldıran, Fulya Zenginer, Sait Genay, Durul Bazan gibi isimler var.

Yolsuzlar Çetesi

Ali Ayyıldız’ın yönetmenliğinde mutluluğun peşinden koşan iki dostun hikayesini izleyeceğiz, Yolsuzlar Çetesi’nde.

Yolsuzlar Çetesi’nin konusu ise şu şekilde: ‘’Fiko ve Kamil çok yakın iki dosttur. Birçok şeylerini riske ederek ve tefeciden borç alarak mahallelerinde bir büfe açarlar. İkili birçok olay yaşadıktan sonra para kazanmaya başlarlar. Ancak tefeci bu işten memnun değildir ve büfelerini yakar. İkili tefeciye olan borçlarını ödemek için çabalarken bir mafya savaşının arasında kalırlar…’’

Yolsuzlar Çetesi’nin oyuncu kadrosunda ise, Osman Sonant, Beyti Engin, Kadir Çöpdemir, Pascal Nouma, Mesut Can Tomay gibi isimler bulunuyor.

Bu diğer üç filmin dışında ise vizyona giren diğer filmler ise şu şekilde: Berzah: Cin Alemi, Oğlan Bizim Kız Bizim, Demir Yumruk (Hands of Stone) ve Ansızın (Auf Einmal).

Cehennem (Inferno) 193, Seni Seven Ölsün 176, Yolsuzlar Çetesi 133, Berzah: Cin Alemi 130, Oğlan Bizim Kız Bizim 80, Demir Yumruk (Hands of Stone) 22 ve Ansızın (Auf Einmal) 16 lokasyonda gösterimde olacak.

İyi seyirler.

 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0