Bu Hafta Yayınlanan Birbirinden Başarılı 5 Android Oyun ve Uygulama

70
22
6
6
5
Cep telefonlarımızı elimizden bıraktırmayan şeyler genelde birbirinden farklı oyunlar ve uygulamalar oluyor. Haliyle bu uygulama ve oyunlara sürekli yenileri ekleniyor.

Telefonlarımızı kullanışlı ve keyifli hale getirecek pek çok uygulama var. Siz de sosyal medya uygulamaları dışında farklı ve kullanışlı uygulamaları değerlendirmeyi seviyorsanız, her hafta pek çok yeni uygulamayı derlediğimiz listemizde 5 farklı uygulama bulabilirsiniz. Eğer telefonunuzdaki oyunları ve uygulamaları sürekli yenilemeyi ve listenizi güncellemeyi seviyorsanız, bu haftanın uygulamalarına göz atmalısınız.

ARK: Survival Evolved

Sevilen hayatta kalma oyunlarından biri olan ARK: Survival Evolved, geçtiğimi günlerde mağazalara eklenen mobil versiyonu ile ilgi çekmeyi başarmıştı. RPG severlerin mutlaka göz atması gereken oyunda, dinozorlarla dolu bir adada hayatta kalmanız gerekecek. Oyuna Play Store'dan ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

Sojourn

Sojourn, başarılı ve kullanışlı bir 'günlük' uygulaması diyebiliriz. Gün içinde yaptıklarınızı ya da yapmak istediklerinizi not ederek kontrol edebileceğiniz basit bir arayüze sahip olan uygulama, şu an için ücretsiz, ancak geliştirme aşamasını tamamlamasının ardından ücretli olma ihtimali bulunuyor.

Silly Walks

Silly Walks, oldukça basit, ancak eğlenceli bir macera oyunu. Farklı karakterlerle birbirinden değişik parkurlarda ilerlemeniz gereken oyun, görsel olarak da son derece keyif verici. Eğer basit ancak eğlenceli ve ücretsiz oyunları seviyorsanız, göz atmanızı öneririz.

AirMirror

AirMirror, pek çok android cihazı uzaktan yönetmenize yardımcı olan bir tür 'uzaktan kumanda' uygulaması. Evinizi uzaktan izlemenizi sağlayan kameralara erişimden, farklı mobil cihazların kontrolüne kadar pek çok özelliği olan uygulama, Play Store'da ücretsiz.

Bloons TD 6

Eğlenceli ve popüler bir kule savunma oyunu olan Bloons TD'nin son versiyonu olan Bloons TD 6, yenilenen harita seçenekleri ve pek çok yeni modla Play Store'a eklenmiş durumda. Oyunun fiyatı ise 4,99 TL.

Kaynak : https://www.androidauthority.com/android-apps-weekly-248-876745/
70
22
6
6
5
Emoji İle Tepki Ver
70
22
6
6
5