Bu Hafta Yayınlanan ve Heyecanımızı Tavan Yaptıran 7 Yeni Film Fragmanı

26
6
4
3
3
Bu Hafta Yayınlanan ve Heyecanımızı Tavan Yaptıran 7 Yeni Film Fragmanı
Bu hafta merakla beklenen birbirinden güzel filmlerin ilk fragmanları yayınlandı. Kaçırılmaması gereken bu fragmanları derleyelim dedik.

İşte bu hafta yayınlanan fragmanlar arasında en öne çıkan 7 tanesi:

Creed II

21 Kasım'da gelecek filmin başrollerinde Sylvester Stallone ve Michael B. Jordan bulunuyor. Film, Rocky dünyasında geçiyor ve bir sonraki nesli konu ediyor; bu nedenle hikayenin merkezinde artık Rocky Balboa değil, öğrencisi Adonis Creed yer alıyor.

Leave No Trace

Büyük bir parkta yaşayan bir baba kızın, yakalanmalarını ve devamında hayatlarında büyük bir değişim yaşanmasını konu alan bu filmin başrollerinde Ben Foster ve Thomasin McKenzie bulunuyor. Pek çok film festivalinde gösterilen film, ABD'de 29 Haziran'da gösterime girecek.

Little Women

28 Eylül'de vizyona girecek filmin başrollerinde Lea Thompson, Ian Bohen ve Sarah Davenport var. Dört kız kardeşin hayatlarını takip ettiğimiz film, May Alcott'ın ünlü romanından uyarlama.

Nobody’s Fool

2 Kasım'da vizyona girecek filmde hapishaneden tahliye edilen bir kadının, kız kardeşinin sanal ortamda tanıştığı erkek arkadaşı tarafında kandırıldığını öğrenmesiyle gelişen olayları izleyeceğiz. Başrollerde Missi Pyle, Tiffany Haddish ve Courtney Henggeler var.

Searching

Kaybolan 16 yaşındakini kızını bulmak için kızının bilgisayarındaki her bir bilgi kırıntısına ulaşmaya ve bunları değerlendirmeye çalışan bir babanın hikayesinin anlatıldığı filmin başrolünde John Cho ve Debra Messing var.

Welcome to Marwen

Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, bir saldırıdan kurtulan kurbanın iyileşme ve olayı atlatma sürecine tanık oluyoruz. Başrollerde Steve Carell, Eiza González ve Diane Kruger var.

Ant-Man and the Wasp

Avengers fanlarının sabırsızlıkla beklediği bu yapımla alakalı Marvel tarafından yapılan reklam çalışmaları hızla devam ediyor. Bu amaçla da bu yeni TV spot'u hafta içi yayınlandı.

Kaynak : https://bgr.com/2018/06/23/new-trailers-ant-man-and-the-wasp-welcome-to-marwen/
26
6
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
26
6
4
3
3