Bu Site, Steam Hesabınızın Toplam Değerini Gösteriyor!

34
10
9
5
3
Steam'e son gelen yenilikle şu ana kadar ne kadar masraf yaptığınız resmi rakamlarla görülebiliyor. Biz de bugün Steam hesabınızın değerini nasıl görüntüleyeceğinizi paylaşacağız.

Steam oyunları satın alma konusu bir süre sonra hastalığa dönüşüyor sanki. Eminiz sizlerin de kütüphanesinde daha henüz 1 dakika dahi oynanmamış bir sürü oyununuz vardır. Hal böyleyken bu oyun alma hastalığı bir süre sonra cep yakmaya başlıyor.

Hesabınızı bizim ücretsiz Steam oyunları haberleri dışında da oyun almak için kullanıyorsanız, yaptığınız masrafı kolayca öğrenebilirsiniz. Öncelikle yapmanız gereken buraya tıklamak ve Steam hesabınıza giriş yapmak olacak. Hemen aşağıda "Account Data" ibaresinin altında "TotalSpend" yazan kısım hem cüzdan kullanarak, hem de kredi/banka kartı vesilesiyle bu güne değin ne kadar ödeme yaptığınızı gösteriyor.

Eğer ki hesabınızla yapılan masrafın yanı sıra, Steam hesabınızın toplam değerini merak ediyosanız; bu bilgileri gösteren Steam Calculator isimli web uygulamasını deneyebilirsiniz. Öncelikle yapmanız gereken Steam hesabınıza giderek gizlilik ayarlarınızı değiştirmek. Herkese Açık bilgiler olmazsa Steam Calculator çalışmayacaktır. Gizlilik ayarlarınızı değiştirdikten sonra yazılım bilgilerinizi hemen göstermeyebilir. 1 saat gibi bir süre sonra sorgulama yanıt verecek ve tıpkı yukarıdaki gibi bir sayfayla profilinizi görüntüleyebileceksiniz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/this-steam-page-lets-you-check-how-much-money-youve-spent-on-video-games/
34
10
9
5
3
Emoji İle Tepki Ver
34
10
9
5
3