Call of Duty: Black Ops 4'ün Multiplayer Beta Tarihleri Belli Oldu

10
6
4
1
0
Black Ops 4'ün beklenen multiplayer beta tarihleri sonunda duyuruldu. Ağustos ayında beta sürecinde olacak oyuna bir de battle royale modunun ekleneceği açıklandı.

Activision ve Treyarch, Call of Duty: Black Ops 4 için beklenen beta programını açıkladı. Bu, aslında iki farklı beta testi duyurusu oldu çünkü oyuna bir battle royale modunun da geleceği açıklandı. Ağustos ayında multiplayer beta, ardından Eylül ayında "Blackout" adlı battle royale modunun betası yapılacak. Multiplayer betaya ilk kez Playstation 4’te 3-6 Ağustos tarihleri arasında, sonraki hafta da Battle.net'te giriş yapılabilecek. PC platformunda oyunu ön sipariş vermiş olanlar için erken erişim betası 10 Ağustos saat 20:00’de başlayacak ve oyun 11 Ağustos'ta aynı anda herkese erişime açılacak. Her iki durumda da beta 13 Ağustos saat 20:00’de sona erecek. Eylül ayında yapılacak Blackout betası için tarihler ve detaylar ise daha sonra duyurulacak.

Eş başkan Dan Bunting konu ile ilgili: "Bu bizim için Treyarch'da heyecan verici bir fırsat çünkü sadece oyuncuların ellerine daha önce hiç olmadığı kadar fazla içerik koymadık aynı zamanda iki ayrı Beta deneyimini yaşayarak yeni bir çığır açacağız. Oyunlar, topluluğumuzla diyaloğun sonucu olduklarında daha iyi olur. Oyunun kalitesini iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda oyuncuların geri bildirimlerine yanıt vermemize ve oyuncuların oyunla en fazla etkileşime girme deneyimini özel olarak yapmamıza izin verir" dedi. 

Ayrıca beta testi öncesinde oyuncular için bazı oyun içi ödüller olduğu da duyuruldu. Beta katılımcıları gururla sergileyebilecekleri benzersiz bir arama kartı verilirken, testte maksimum dereceye ulaşanlar da kalıcı kilit açma simgesi kazanacak. Black Ops 4'ün çok oyunculu versiyonunun bir risk olabileceğini düşünenler olsa da oyun için cesur bir hareket olduğu kesin.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/call-of-duty-black-ops-4-multiplayer-beta-will-include-the-blackout-battle-royale-mode/
10
6
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
6
4
1
0