Çerçevesiz Ekran Tasarımını Tuşlu Telefonlara Taşıyan Cihaz: Infobar XV

14
8
2
2
0
KDDI, şirketin tuşlu telefon serisi olan Infobar'ın 15. yıldönümüne özel olarak tasarladığı ve bazı Android uygulamanı destekleyen yeni modeli Infobar XV'yi tanıttı.

Akıllı telefonlar hayatımıza gireli 10 yılı aşkın bir süre oldu. Bu süre içinde klasik, kaba tasarımlı tuşlu telefonlar piyasadan silinip gitti. BlackBerry gibi bazı üreticiler tuşlu telefon teknolojisini canlı tutmaya çalışsa da bu cihazların telefon piyasasına hakim olduğunu söylemek mümkün değil. Ancak tuşlu telefonları seviyor ve modern bir tuşlu telefon kullanmak istiyorsanız, tuşlu telefon üreten birkaç şirket hala bulunuyor.

Japonya merkezli bir telekomünikasyon şirketi olan KDDI, piyasaya çıkışının 15. yıldönümünü kutlayacak olan Infobar adlı akıllı telefon markasının yeni bir sürümünün satışa sunulacağını açıkladı. Infobar xv adı ile piyasaya çıkacak olan telefon, günümüzün modern, çerçevesiz ekranlı akıllı telefon tasarımını klasik, tuşlu bir akıllı telefon modeline entegre ediyor.

Infobar xv, WVGA çözünürlükte ve 3.1 inç boyutunda bir LCD ekrana sahip. 1500mAh bataryası sayesinde oldukça uzun bir kullanım süresi sunan cihaz, MicroSD kart desteği sayesinde 32GB’a kadar depolama alanı genişletmeye izin veriyor. Infobar xv, sınırlı sayıda Android uygulamasını destekliyor. Cihazın Play Store’a erişimi bulunmasa da Line gibi popüler mesajlaşma uygulamaları dahili olarak cihazın içinde yer alıyor.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2018/07/14/infobar-xv-gorgeous-japanese-feature-phone-can-run-limited-number-android-apps/
14
8
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
14
8
2
2
0