Herkese 'Karın Kası' Yaptıracak, Sanal Gerçeklik Cihazı ve Spor Aleti Karışımı Cihaz: Icaros

0
0
0
0
0
Herkese 'Karın Kası' Yaptıracak, Sanal Gerçeklik Cihazı ve Spor Aleti Karışımı Cihaz: Icaros
Kullanıcıların sanal ortamda ellerini kullanarak kendilerini yönlendirmelerini sağlayan, kasları ve refleksleri geliştirdiği iddia edilen bir spor aleti CES 2017’de tanıtıldı.

CES 2017’de Almanya merkezli Icaros adlı firma, bir çeşit sanal gerçeklik cihazını tanıttı. Aslında bu cihaz sanal gerçeklik teknolojisinden yararlanan bir spor aleti.

Kafalarına bir sanal gerçeklik cihazı takarak sanal ortama giriş yapan kullanıcılar, elleriyle kendilerine yön vermeye çalışıyorlar. Jiroskopik bir yapıyla tasarlanan aletin refleksleri geliştirdiği ve vücuttaki bütün kasları harekete geçirdiği iddia ediliyor. CES fuarında katılımcılar tarafından yoğun ilgi gören cihaz, oyun ve fiziksel antrenmanın bir karışımı olarak tanımlanıyor.

Icaros’un Facebook sayfasında cihaz ile ilgili olarak “Yakında ekstrem oyuncular, en sert karın kaslarına sahip olacak.” deniyor. Ayrıca Icaros’un internet sitesinde de “Onunla kaslarınızı eğitebilir, reaksiyon ve denge yeteneğinizi artırabilirsiniz.” şeklinde bir ifade kullanılmış.

Bu ilginç cihazın maliyeti ise 8000 Euro civarında.

CES’te cihazı deneyen bazı kişilerin görüntülerini aşağıda yer alan tweet’lerde görebilirsiniz.

Kaynak : https://www.rt.com/viral/372934-vr-flying-fitness-icaros/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0