Çin'in Apple'ı Xiaomi'nin Teknostore Üzerinden Alabileceğiniz 5 Ürünü

0
0
0
0
0
Ürün kalitesi bakımından Çin'in Apple'ı denilen Xiaomi'nin Teknostore'dan alınabilecek 5 ürününü listeledik.

Özellikle fiyat - performans odaklı ürünleriyle gönlümüze taht kuran ve ürünlerinin kalitesi açısından Çin'in Apple'ı olarak nam salmış Çinli üretici Xiaomi'nin ürünlerini bir süredir Teknostore'da sizlerle buluşturuyoruz.

Bu yazımızda da Teknostore'da satışa sunulan Xiaomi ürünlerinden 5 tanesini sizin için listeledik. Ayrıca bu ürünlerin klasik cihaz ya da aksesuarların dışında ilginç teknoloji ürünler olduğunu da belirtelim.

Xiaomi Mi Bluetooth Akıllı Tartı

Xiaomi'nin sağlık amaçlı cihazlarıyla uyumlu çalışan hem Android hem de iOS platformundaki Mi Fit uygulaması sayesinde akıllı telefonunuza bağlayabildiğiniz Xiaomi Mi Bluetooth Akıllı Tartı, kilo durumunuzu daha kolay takip edebilmeniz için tüm bilgileri akıllı telefonunuzda depoluyor. Kilonuzu cep telefonunuz üzerinden görüntüleyebileceğiniz Xiaomi Mi Bluetooh Akıllı Tartı'yı bu bağlantıya giderek satın alabilirsiniz.

Xiaomi Yeelight E27 White - Akıllı LED Ampul

Son günlerin en moda akıllı ev teknolojilerinden biri olan akıllı ampuller, özellikle enerji tasarrufu ve ortam ışığının göze hitap eden renk tonunda ayarlanması konusunda önem taşıyor. Bu konuda uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çeken Xiaomi'nin Yeelight E27 akıllı LED ampulü de tercih edilebilecek akıllı ampuller arasında.

Mobil uygulaması sayesinde ışık yoğunluğu, çalışma zamanı ve çalışacağı aralık kolaylıkla ayarlanabilen Xiaomi'nin Yeelight E27 akıllı ampulünü buradan alabilirsiniz. Ayrıca bir Xiaomi Mi Band 2 kullanıcısıysanız bu akıllı ampul Mi Band ile haberleşerek uyuduğunuzu anlıyor ve otomatik olarak gece kapanıyor, Xiaomi Mi Band 2'yi de buradan inceleyebilirsiniz.

Xiaomi Mi Kablosuz Bluetooth Gamepad Joystick

Xiaomi'nin hem Windows bilgisayarlar hem de Android telefon ve tabletlerde kullanılabilen Bluetooth'lu gamepad'i ile ekstra kablolara ihtiyaç duymadan oldukça keyifli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Özellikle mobil oyun tutkunlarının oldukça hoşuna gidecek bu ürünü almak için bu bağlantıya tıklayın.

Xiaomi Mi Hi-Fi Kulak Üstü Kulaklık

Ses teknolojileri konusunda da önemli ürünlere sahip olan Xiaomi'nin Xiaomi Mi Hi-Fi kulak üstü kulaklığı sayesinde yüksek çözünürlüklü ses deneyimini oldukça uygun fiyatla yaşayabilirsiniz. Diğer Hi-Fi kulaklıkların uçuk fiyatlarının aksine bir fiyat performans ürünü olan Xiaomi Mi Hi-Fi Kulak Üstü Kulaklık'ı almak için bu bağlantıya gidin.

Xiaomi Taşınabilir Sivrisinek Kovucu

Oldukça basit bir şekilde çalışan Xiaomi Taşınabilir Sivrisinek Kovucu sayesinde sadece cihazı bir USB güç kaynağına bağlayarak sivrisineklerin sizi rahatsız etmesini engelleyebilirsiniz. Aynı zamanda kamp, çadır gibi alanlarda da powerbank'ler sayesinde çalıştırabileceğiniz ergonomik boyutlardaki Xiaomi Taşınabilir Sivrisinek Kovucu'ya bu bağlantıya giderek sahip olabilirisiniz. Öte yandan bu cihazı kullanmak için bir powerbank ihtiyacınız varsa, Teknostore'daki powerbank'ler de bu bağlantıda.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0