Çoğu Kişinin Bilmediği 5 iPhone Özelliği

0
0
0
0
0
Belki şuralarda bilmediğiniz birkaç iPhone özelliği vardır.

Apple’ın dünyaya armağanı iPhone, basit fakat işlevsel arayüzü ile çıktığı ilk günden beri tüketicinin gönlüne taht kurdu. Geçtiğimiz günlerde iPhone 7 modelini tanıtan Apple deyim yerindeyse, birçok eleştiriye rağmen tanıtımını şova çevirerek gövde gösterisi yaptı.

Peki, iPhone kullanıcıları iPhonelarının her özelliğini biliyorlar mı? Biz de sizler için oldukça güzel olan ancak birçok kişi tarafından daha varlığından haberi olunmamış, en az bilinen 5 iPhone özelliğini listeledik. Buyrun beraber bakalım:

1- Kendi Kendini İmha Eden Mesajlar Gönderin

iMessage kullanıyorsanız sesli ve görüntülü mesajlarınızı kendi kendi imha etmesi için programlayabilirsiniz. Bu ayarları Ayarlar / Mesajlar bölümünde bulabilirsiniz.

2- Raf veya Tablolarınız için Su Terazisini Kullanın

Pusula uygulamasına girip sola kaydırdığınızda su teraziniz açılacak ve tablonuzu kusursuz asabileceksiniz.

3- Hangi Uygulamanın Ne Kadar Batarya Tükettiğini Görün

Ayarlar / Batarya kısmından hangi uygulamanın daha çok bataryanızı tükettiğini görebilirsiniz. (Androidciler iyi bilir)

4- Daha Önce Bulunduğunuz Konumlara Bakabilirsiniz

“Ya geçen hafta hangi mekandaydık?” sorusu artık tarih oldu. Çıkarın iPhone’nunuzu ve Ayarlar > Gizlilik > Konum Servisleri > Sistem Servisleri altında en son nerelerde olduğunuzu görebilirsiniz.

5- Grup Mesajlarını Sessize Alın

Bir gruptasınız çok mesaj geliyor ama çıkamıyor musunuz? Çare iPhone! Tıpkı Whatsapp’ta olduğu gibi iMessage üzerinden de grup mesajlarını sessize alabilirsiniz. Bunun için grup mesajına gidip Detaylar seçeneğine tıklayıp Rahatsız Etme özelliğini aktifleştirmeniz yeterli.

Peki, bu az bilinen 5 özelliğin dışında sizlerin farkettiği ve az bilindiğini düşündüğünüz başka özellikler var mı? Varsa bunu yorumlar bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0