Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu'ndan PUBG-Fortnite Savaşını Kızıştıracak Sözler!

750
115
71
24
23
Seçim kampanyası dahilinde gençlere bir mektup gönderen Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, ''Gençler; bilgisayarınız PUBG kaldırmıyor diye FORTNITE'a muhtaç olmayacağınız günler için…Haydi sandık başına, Saadet için oy kullanın ve değiştirin.'' dedi.

Saadet Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, genç seçmenlere gönderdiği mektupta son derece dikkat çekici ifadelere yer verdi. ‘’Oyunlarda karakter çalmayın, takım arkadaşınızı satmayın, stratejiyi dışarı sızdırmayın. ‘’ diyen Karamollaoğlu, ‘’Gençler; bilgisayarınız PUBG kaldırmıyor diye FORTNITE'a muhtaç olmayacağınız günler için…Haydi sandık başına, Saadet için oy kullanın ve değiştirin.’’ diyerek PUBG-Fortnite savaşını adeta körükledi.

Mektubunda mevcut ülke sorunlarını gençlerin en iyi anlayabileceği şekilde anlatmaya çalışan Karamollaoğlu, çiftçileri de esnafı da oyuncuları da benzer sorunların etkilediğini anlattı. Temel Karamollaoğlu’nun gençlere göndermiş olduğu mektubun tamamı şu şekilde:

‘’Gençler: Sömürülüyorsunuz. Sadece sizler değil bizler de sömürülüyoruz. Ben faiz ile sömürülüyoruz diyeyim, sizler üniversite mezunu olmanıza rağmen işsizliğe mahkum edilerek sömürüldüğünüzü anlayın. Ben ülkenin bütün gelirleri peşkeş çekiliyor diyeyim, sizler internet dağıtımı tekelini elinde tutan yandaşlar daha fazla kazansın diye PING'iniz yükselmesi olarak anlayın. Ben enflasyon bizi boğuyor, dolar artık durmuyor diyeyim. Sizler CS:GO'da açılan her kasa da fiyatların artması olarak anlayın. Ben çiftçinin aylarca beklediği günlerce çalıştığı alın terinin karşılığı olan ürünün desteklenmediğini söyleyeyim, sizler saatlerini verip hazırladığınız E-SPOR turnuvalarında devletin destek vermediğini anlayın.

Gençler; Kim ne söylerse söylesin siz sadece doğru olanı anlayın ve doğru olanı yapın. Oyunlarda karakter çalmayın, takım arkadaşınızı satmayın, stratejiyi dışarı sızdırmayın. Sanalda fazla takılmayın. Biliyoruz gelecek sanalda ve biz sizin arkanızdayız.  Artık oynamanın zamanı geçti, şimdi devir üretme zamanıdır. Zaman değiştirmenin zamanıdır. Gençler; bilgisayarınız PUBG kaldırmıyor diye FORTNITE'a muhtaç olmayacağınız günler için…Haydi sandık başına, Saadet için oy kullanın ve değiştirin.’’

750
115
71
24
23
Emoji İle Tepki Ver
750
115
71
24
23