DC, Yepyeni Bir Abonelik Sistemi ile Koca Bir Evreni Parmaklarımızın Ucuna Getiriyor

20
3
3
0
0
DC; yeni projesi dahilinde bir abonelik sistemi oluşturarak, en eski resmi DC çizgi romanının dijital bir kopyasından kimsenin görmediği yeni içeriklere kadar DC dünyasının tüm geçmişini ve geleceğini kullanıcılarının huzuruna sunmaya hazırlanıyor

Son dönemde özellikle beyaz perdede Marvel'ın popülerlik anlamında DC’nin bir hayli önüne geçtiği, DC fanatikleri tarafından dahi kabul edilen bir gerçek. Özellikle Justice League’in sinema uyarlaması ile büyük bir hayal kırıklığı yaratan DC, yepyeni yöntemler ile hem fanatiklerinin gönlünü almak hem de ezeli rakibi Marvel’a ben hala buradayım demek istiyor.

DC, yeni projesinde milyonlarca çizgi roman hayranına DC Universe ismi ile abonelik hizmeti sunmaya hazırlanıyor. DC’nin geçmişte ürettiği tüm arşivlere ulaşılabilecek olan bu proje kapsamında sayısız çizgi roman’dan hiç görmediğimiz yeni içeriklere kadar her türlü materyale ulaşmak mümkün olacak. Abonelere özel yeni videolar, filmler ve ürünlerin de ulaşılabilir olacağı projenin fiyatlandırma anlamında nasıl bir yaklaşıma gireceği henüz tam olarak bilinmiyor.

Eski ve yeni içerikleri tek çatıda buluşturarak adeta bir DC ansiklopedisine dönüşecek uygulamanın, geçmiş dönemlerin popüler internet alışkanlığı olan “Forum” tarzına da bir şans vereceği konusunda söylentiler mevcut. Bu forum vasıtası ile DC severlerin bilgi alışverişi yaparak yeni arkadaşlıklar geliştirmesi hedefleniyor. Andorid, iOS, Amazon Fire TV, Apple TV, Android TV ve web sitesi kapsamında hizmet vermesi planlanan oluşumun, ağustos ayında beta testi ile hayata geçirilmesi planlanıyor.

Kaynak : https://www.cordcutters.com/dc-universe-announced
20
3
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
3
3
0
0