Deadpool The Musical 2 - Ultimate Disney Parody Yayınlandı (Video)

27
2
2
2
1
2017 senesinde yayınlanarak hepimizi güldürmeyi başaran Deadpool Musical Parody'nin ikincisi yayınlandı.

Özellikle süper kahramanların parodilerini izlemeye ve bolca gülmeye alışkınız. Çünkü en az film yapımcıları kadar yaratıcı olan izleyiciler, şahane işlere imza atabiliyor. 2017 senesinde hazırlanan ve yayınlanan Deadpool Musical: Beauty and the Beast Gaston Parody'de bu yapımlardan bir tanesydi. Hem Deadpool'un karakteri hem de birbirinden alakasız bu iki evrenin bir araya gelişi bizi hayli güldürmüştü.

Şimdi de ilk parodinin de yaratıcısı olan yapımcı Julian Higgins, bu eğlenceli parodinin ikincisini yayınladı. Bu kez daha kalabalık bir parodi olan yapımda Moana, Mulan, Aladdin, X-Men gibi pek çok karakterin dahil olduğu bu eğlenceli videoda Deadpool kendini çok yalnız hissediyor ve bir ekibe dahil olması gerektiği kararına varıyor.

Önce X-Men'e katılmayı deneyen Deadpool, şansı yaver gitmeyince bir de Avengers'ı deniyor. Ancak kahramanımızın kahramanlar tarihinin en huysuz ve belalı karakterlerinden biri olduğunu düşünürsek, tahmin edeceğiniz üzere işler çok da olağan ilerlemiyor. Videonun bolca şiddet içerdiğini de sanırım eklemek gerek. Ancak tüm o kavga dövüşe rağmen, güldürmeyi de bir an için bile bırakmıyor.

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/deadpools-looking-for-a-new-crew-in-this-charming-music-1827586870
27
2
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
27
2
2
2
1