Kojima’nın Oyunu Death Stranding’den Hannibal ve Kaecilius’u Oynayan Mads Mikkelsen’li Yepyeni Fragman!

1
0
0
0
0
Kojima’nın Oyunu Death Stranding’den Hannibal ve Kaecilius’u Oynayan Mads Mikkelsen’li Yepyeni Fragman!
Hannibal Lecter ve son olarak Doctor Strange’deki Kaecilius performansı ile dikkat çeken Mads Mikkelsen, Hideo Kojima’nın Death Stranding yapımında olacak!

Hideo Kojima’nın Konami’den ayrılması sonrası Sony ile anlaşarak yeni yapımı Death Stranding’i merakla beklemekteyiz. Şimdiye kadar The Walking Dead’deki harika performansı ile dikkat çeken Norman Reedus’ın başrolünde olduğu açıklanan oyunda, The Game Awards hatrına bir fragman daha geldi.

Bu seferki bombası ise Hannibal Lecter ve son olarak Doctor Strange filmindeki Kaecilius performansı ile göz dolduran Mads Mikkelsen’in olması olan Hideo Kojima, aynı zamanda kadroya Hellboy, Blade 2 ve Hobbit serisiyle dikkat çeken yönetmen Guillermo Del Toro’ya da görev vermiş.

Kadrosunun harika olacağı şimdiden belli olan ve grafik kalitesi bazından efsanevi derecede gerçekçi bir hal alan Death Stranding, Playstation’ın God of War’dan sonra en büyük ve en sağlam özel oyun kozu olacak gibi duruyor. Biz merakla beklemeye devam ederken siz de aşağıdan bu efsane videoyu izleyebilirsiniz;

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0