6
3
2
1
0

2007 yılında Apple tarafından, telefon dünyasında bir devrim niteliği taşıyan ürün tanıtılmıştı: iPhone 2G. Bu telefon, akıllı telefon çılgınlığının ilk adımı olarak kabul edilir. Tabii öncesinde Nokia’nın yıllar süren bir hükümdarlığı vardı fakat Apple, hala Samsung ile birlikte bu sektörün en önemli iki isminden biri olarak görülüyor.

iPhone 2G’den sonra köprünün altından çok sular aktı ve 2017 yılında şirket, bu sefer tasarım anlamında devrim sayılabilecek iPhone X’u duyurdu. Bildiğiniz üzere Touch ID’nin bulunmadığı iPhone X’da uçtan uca ekran yer alıyor. Yukarıda bulunan çentik her ne kadar kullanıcıların gözüne yabancı gelse de cihazla ilgili geri dönüşler genel olarak olumlu. 

Videomuzda ise Apple’ın iki efsanesini yan yana getirdik ve bazı karşılaştırmalar yaptık. Aralarındaki özellik farklarından bahsetmeye zaten gerek yok, fakat tasarım anlayışı olarak Apple’ın yıllar içerisinde kendisini nasıl geliştirdiğini ve kullanıcıların beklentilerini ne denli karşıladığını görebilmek adına videomuzun oldukça belirleyici olduğunu düşünüyoruz. 

Lafı fazla uzatmayalım ve Apple’ın iki göz bebeğini birbiriyle karşılaştırdığımız videomuza geçelim.

6
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
3
2
1
0